Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Σε κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι ιδιοκτήτες ταξί του Ρεθύμνου με αφορμή επικείμενη δρομολόγηση λεωφορείων..!

Σε δυναμικές και μαζικές κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι ιδιοκτήτες ταξί του Ρεθύμνου με αφορμή την επικείμενη δρομολόγηση λεωφορείων του ΚΤΕΛ από και
προς το αεροδρόμιο, όπως αποφασίστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή στην αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Πέτρος Περδικάκης θα έχει συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Μαίρη Λιονή την προσεχή Τετάρτη ώστε να ενημερωθεί επαρκώς για το θέμα, ώστε στη συνέχεια να συζητήσει με τους συναδέλφους τόσο στο Ρέθυμνο όσο και στα Χανιά και το Ηράκλειο προκειμένου να χαράξουν «κοινή πορεία αντίδρασης».

Οι ιδιοκτήτες ταξί θεωρούν πως η δρομολόγηση λεωφορείων θα αποτελέσει μεγάλο πλήγμα στη ήδη ανύπαρκτη δουλειά των ταξί σε μια περίοδο που ούτως ή άλλως αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες. Θεωρούν ότι η κίνηση αυτή θα έχει καταστροφικά αποτελέσματα για το επάγγελμά και γι’ αυτό αφού ενημερωθούν λεπτομερώς για τις προθέσεις και τον γενικότερο σχεδιασμό της Αντιπεριφέρειας Ρεθύμνου, θα αποφασίσουν για τις περαιτέρω κινήσεις.


ΠΗΓΗ:http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...