Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

3η Διεθνής Έκθεση Ειδικών Μεταφορών & Νέων Τεχνολογιών- TAXI SHOW 2014..!

Η 3η Διεθνής Έκθεση Ειδικών Μεταφορών & Νέων Τεχνολογιών- TAXI SHOW 2014, θα πραγματοποιηθεί στις  8 Μαρτίου 2014, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. 

Η διοργάνωση επανέρχεται ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των αυτοκινητιστών και επαγγελματιών των ειδικών μεταφορών για ενημέρωση και εκσυγχρονισμό. Ανάγκες που αφουγκράζονται οι δύο μεγάλοι εκπρόσωποι του κλάδου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί & Αγοραίων (Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α.) και το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (Σ.Α.Τ.Α.) που είναι και υποστηρικτές της έκθεσης. 

Οι τεχνολογικές εξελίξεις και καινοτομίες, σχεδόν σε κάθε επίπεδο των επαγγελματικών δραστηριοτήτων του χώρου, είναι ραγδαίες και οι ανάγκες για την χρήση κάθε εργαλείου που θα βοηθήσει τους επαγγελματίες να ανταπεξέλθουν στον ανταγωνισμό, στις απαιτήσεις της αγοράς και να αυξήσουν το μεταφορικό έργο, είναι μεγαλύτερες από ποτέ. 

Η TAXI SHOW 2014, θα μονοπωλήσει για ακόμα μια φορά το ενδιαφέρον ενός κλάδου που αριθμεί περισσότερους από 35.000 επαγγελματίες και που τόσο η άμεση σύνδεση του με την μεγαλύτερη βιομηχανία της χώρας, τον τουρισμό, όσο και οι πρόσφατες νομοθετικές ρυθμίσεις που δίνουν περαιτέρω περιθώρια ανάπτυξης, του προσδίδουν πρωταγωνιστικό ρόλο και ιδιαίτερη δυναμική.
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
Picture
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...