Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Μυτιλήνη: Ζητούν «πάγωμα» των οφειλών τους από τον ΟΑΕΕ..!


Το συγκεκριμένο θέμα πρόκειται να αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης κατά τη διάρκεια της επόμενης γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί το επόμενο
διάστημα. Η θέση του Συνδέσμου για το ζήτημα της ασφάλειας θα κοινοποιηθεί στην Ομοσπονδία, προκειμένου η τελευταία να πιέσει το αρμόδιο υπουργείο για να ληφθεί η απόφαση εκείνη που θα ικανοποιεί το αίτημα των επαγγελματιών του κλάδου.
Αυτό που ζητούν οι αυτοκινητιστές, είναι να παγώσουν οι οφειλές και να μην τοκίζονται, ενώ οι ρυθμίσεις θα πρέπει να γίνονται ανάλογα με τη φορολογική δήλωση του εκάστοτε ατόμου, προκειμένου αυτό να μπορεί να καταβάλλει σταδιακά τα χρήματα που οφείλει.

Όπως εξηγεί ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Μυτιλήνης και πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ταξί και Αγοραίων Βορείου Αιγαίου, Παναγιώτης Σπανός, από τη στιγμή που δεν μπορούν να πληρώσουν την ασφάλειά τους, δεν είναι καλυμμένοι όσον αφορά στην ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη. «Από τη στιγμή που χρωστάμε, δεν έχουμε πρόσβαση σε φάρμακα και γιατρούς, ωστόσο οι οφειλές μας δε σταματούν να τοκίζονται», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι με την επιβολή τόκων, είναι ακόμη πιο δύσκολο για τους αυτοκινητιστές να καταφέρουν να εξοφλήσουν τα χρέη τους.

ΠΗΓΗ:http://www.emprosnet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...