Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ:Το Ραδιοταξί Χανίων "Ερμής" στο Auto Moto Show στην Pista Park σε εκδήλωση ανθρωπιάς..!

Όλος ο μηχανοκίνητος κόσμος της Κρήτης έδωσε το παρών σε μια εκδήλωση ανθρωπιάς, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, στην Pista Park στο
Βαρύπετρο Χανίων.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 10:00 το πρωί και διήρκησε μέχρι αργά το απόγευμα. Περιελάμβανε έκθεση αγωνιστικών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών καθώς και επίδειξη Drift, GP Tuning, Δεξιοτεχνίας, Super Moto, Motocross, Trial4x4, Kart και πολλά άλλα events.

Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση διατέθηκαν για τις ανάγκες της εγχείρισης του μικρού Παναγιώτη. Το τετράχρονο αγγελούδι έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει επειγόντως να εγχειριστεί. Ο προεγχειρητικός έλεγχος ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην κλινική "Άγιος Λουκάς" στη Θεσσαλονίκη, γεμίζοντας με αισιοδοξία τους γονείς του μικρού Παναγιώτη.

Ο μικρός Παναγιώτης αποδείχτηκε ότι έχει πολλούς φίλους. Τους περισσότερους δεν τους ξέρει, όμως κατάφερε να κερδίσει αυτομάτως την αγάπη τους και αυτό φάνηκε από τη συμμετοχή του κόσμου στο Auto Moto Show στην Pista Park των Χανίων.

Αγωνιζόμενοι από όλη την Κρήτη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και πήγαν με παντός τύπου αυτοκίνητα, αγωνιστικά, ιστορικά, τετρακίνητα 4Χ4, με ηχοσυστήματα, μηχανές «δρόμου», moto cross και παλαιότερες, καρτ, vespες και κάθε λογής δίτροχο, ακόμα και από «αέρα» αφού τηλεκατευθυνόμενα αεροπλανάκια «έκοβαν» βόλτες στον ουρανό του Βαρυπέτρου και τραβούσαν βίντεο και φωτογραφίες...

Ξεχωριστή η παρουσία του ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΧΑΝΙΩΝ ΣΥΝ.Π.Ε "ΕΡΜΗΣ", που τα όμορφα TAXI τους έκαναν την δική τους εμφάνιση και «κατάθεση» στον κουμπαρά του μικρού!




Η Ελλάδα περνάει μεγάλη κρίση, αλλά σίγουρα όχι στα συναισθήματα, στην αλληλεγγύη και την προσφορά.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό στους παρακάτω συνδέσμους:
link 1link 2link 3link 4 και link 5


ΠΗΓΗ:http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...