Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΚΥΠΡΟΣ: Ζητούν λύσεις στα προβλήματά τους τα Ταξί της Πάφου..!

Πάφος: Αν σε εύλογο και σύντομο χρονικό διάστημα ο νέος Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων δεν δώσει λύσεις στα συσσωρευμένα προβλήματα του κλάδου, τότε οι ιδιοκτήτες
αστικών ταξί Πάφου θα κατέλθουν σε απεργία μεσούσης της τουριστικής περιόδου. Στην προειδοποίηση αυτή προχωρεί μέσω του «Φ» ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Αστικών Ταξί Πάφου, Γεώργιος Κόκκινος, επισημαίνοντας ότι ο νέος υπουργός είναι πλέον ενήμερος των προβλημάτων και της κατάστασης που επικρατεί στον χώρο του αστικού ταξί.

Ο κ. Κόκκινος προσδιόρισε ως θέματα αιχμής για τους ταξιτζήδες της Πάφου το θέμα της πειρατίας και της αδειοδότησης μικρών λεωφορείων να λειτουργούν ως ταξί που διακινούν επιβάτες εντός αστικών περιοχών.

«Αναμένουμε από τον κ. Μητσόπουλο να δράσει άμεσα και με τρόπο αποτελεσματικό», παρατηρεί ο πρόεδρος των ταξί Πάφου, «αφού η κατάσταση από τους προκατόχους του όχι μόνο δεν βελτιώθηκε, αλλά επιδεινώθηκε σε απίστευτο βαθμό.

Στον κλάδο επικρατούν πλέον σημεία και τέρατα, με τη δράση βρετανών μόνιμων κατοίκων Πάφου που λειτουργούν ως ταξιτζήδες να είναι πλέον τόσο έντονο που έχουν επεκτείνει τον κύκλο εργασιών τους και εκτός του αεροδρομίου Πάφου όπου συνήθως δραστηριοποιούνταν μέχρι τώρα».

Ο εκπρόσωπος των αστικών ταξί Πάφου κατάγγειλε ότι αν και έχουν δοθεί εγγράφως στην Αρχή Αδειών ονόματα βρετανών που λειτουργούν συστηματικά ως «πειρατές» οδηγοί ταξί και αριθμοί κυκλοφορίας οχημάτων που λειτουργούν ως ταξί, εντούτοις καμία ενέργεια εχει αναληφθεί ακόμη.

«Αναμένουμε από τον νέο Υπουργό Συγκοινωνιών άμεσα έργα και χτύπημα της παρανομίας», κατέληξε ο κ. Κόκκινος.

Στο μεταξύ, οι ιδιοκτήτες αστικών ταξί της Πάφου καλούνται αύριο να προσέλθουν και στην κάλπη για εκλογή της νέας ηγεσίας τους. Ο κ. Κόνικκος εξέφρασε την πρόθεση να αποσυρθεί ώστε να αναλάβουν νεώτερα στελέχη του κλ'άδου, επεσήμανε ωστόσο ότι το ενδιαφέρον είναι μέχρι στιγμής υποτονικό.

ΠΗΓΗ:http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...