Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Η ΔΑΚΜΜΕ είναι η ψυχή του κλάδου και η φωνή του ταξί..!

Του Βασίλη Μαραγκάκη, ταμία του ΣΑΤΑ

Η πορεία της ΔΑΚΜΜΕ έχει χαραχτεί από σας και μόνο. Τα δικά σας θέλω και τα δικά σας όνειρα εκπροσωπούμε. Το ταξί και η αγάπη
για τη δουλειά μας είναι αυτά που μας εμπνέουν. Η ΔΑΚΜΜΕ θα έχει πάντα την ίδια σπίθα και το ίδιο όραμα για το ταξί.
Μπήκαμε λοιπόν στην τελική ευθεία της προεκλογικής περιόδου. Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι υπερβολές και οι βαρύγδουπες εκφράσεις περισσεύουν, αλλά όπως πάντα, στο τέλος επικρατούν η λογική …και η ΔΑΚΜΜΕ.
Αυτές τις μέρες οι πιάτσες των ταξί είναι γεμάτες, όχι μόνο από ταξιτζήδες που περιμένουν τη σειρά τους για την επόμενη διαδρομή, αλλά και από επίδοξους σωτήρες του κλάδου που υπόσχονται μάχες και πολέμους εναντίον όλων. Πρόκειται για τους ίδιους συναδέλφους που έχουν μετατρέψει την κακόπιστη κριτική εναντίον του προεδρείου σε βασικό συστατικό της προεκλογικής τους δραστηριότητας.
Η ΔΑΚΜΜΕ –όπως σε κάθε εκλογική διαδικασία- είναι στο στόχαστρο όλων αυτών που χρόνια τώρα λάμπουν δια της αδρανείας τους. Το μόνο που έχουν προσφέρει στον κλάδο μας είναι η συμπλήρωση της αντιπολιτευτικής ομάδας που πάει κι έρχεται στα διοικητικά συμβούλια του συνδικάτου χωρίς θέσεις και προτάσεις. Αυτοσκοπός τους είναι η διατήρηση της πολεμικής διάθεσης προς το προεδρείο και η κριτική –άγονη πάντα- επί παντός επιστητού.  Βρισκόμαστε λοιπόν σε μια χρονική περίοδο που λόγω εκλογών προσφέρεται για τέτοιου είδους δράση.
Αλήθεια, πόσους συναδέλφους μπορούν να επηρεάσουν με αυτή την τακτική; Τι θα απαντήσουν σε όσους τους ρωτήσουν, ‘’ εσείς συνάδελφοι, τι έχετε κάνει για τον κλάδο μας; ‘’
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Είναι ίσως άσκοπο και ανώφελο να απαριθμήσω το έργο της ΔΑΚΜΜΕ τα τελευταία χρόνια. Ότι καλό έχει αποκομίσει το ταξί, έχει την σφραγίδα της παράταξής μας και του προέδρου της Θύμιου Λυμπερόπουλου. Όσα πετύχαμε είχαν και τη δική σας σφραγίδα, αφού χάρη σε σας και την στήριξή σας δώσατε δύναμη και ώθηση στο προεδρείο για να παλέψει και να διεκδικήσει περισσότερα πράγματα για το ταξί. Η πορεία της ΔΑΚΜΜΕ έχει χαραχτεί από σας και μόνο. Τα δικά σας θέλω και τα δικά σας όνειρα εκπροσωπούμε. Το ταξί και η αγάπη για τη δουλειά μας είναι αυτά που μας εμπνέουν. Η ΔΑΚΜΜΕ θα έχει πάντα την ίδια σπίθα και το ίδιο όραμα για το ταξί. Με συγκεκριμένο πλάνο και προθέσεις που θα ορίζονται από σας και θα καταλήγουν σε σας. Είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι, η ΔΑΚΜΜΕ είναι η ψυχή του κλάδου, η φωνή του ταξί, ο θεματοφύλακας των συμφερόντων όλων των ιδιοκτητών ταξί. Και αυτών που στηρίζουν την παράταξή μας και αυτών που δεν την στηρίζουν.
Συνάδελφοι, και σε τούτες τις εκλογές είναι απαραίτητη και σημαντική η παρουσία όλων σας. Δείξτε με τη συμμετοχή σας ότι το ταξί δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Έχει πίσω του χιλιάδες επαγγελματίες, ικανούς και δραστήριους, που αγαπάνε τη δουλειά τους και ενδιαφέρονται γι αυτή. Το ΣΑΤΑ είναι το δεύτερο σπίτι για κάθε ταξιτζή. Ας του δώσουμε την αξία που του αναλογεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...