Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Ετοίμαζε ο Π.Μπεγλίτης αλεξιπτωτιστές για καταστολή ταραχών; (βίντεο) (Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011)

Πολύ σοβαρές καταγγελίες σε βάρος του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Μπεγλίτη, για προετοιμασία επέμβασης στρατιωτικών δυνάμεων σε ταραχές και διαδηλώσεις προέβη χθες η εκπομπή 'Χωρίς αναισθητικό" του Γιώργου Τράγκα στο κανάλι "EXTRA 3". Σύμφωνα με τις καταγγελίες αυτές, που διατυπώθηκαν από τον εκδότη
του περιοδικού ΕΠΙΚΑΙΡΑ Σ.Τρίψα, στρατιωτικές μονάδες, κυρίως άνδρες των αλεξιπτωτιστών, θα φορούσαν πολιτικά ρούχα και θα εμπλέκονταν στην καταστολή ταραχών!

Οι καταγγελίες είναι πολύ σοβαρές και θεωρούμε ότι θα πρέπει άμεσα να διερευνηθούν από την Εισαγγελία, αλλά και το Στρατοδικείο. Σε τελική ανάλυση αυτό θεωρούμε ότι είναι σωστό και για τον Π.Μπεγλίτη που δεν θα ήθελε να αιωρείται τέτοια κατηγορία σε βάρος του...

Στην εκπομπή τονίστηκε ότι όλοι οι ανώτατοι αξιωματικοί που αντιδρούσαν στην κατάργηση των στρατιωτικών μονάδων, αποστρατεύθηκαν προκειμένου να μείνει ανοικτό το πεδίο, ενώ βέβαια τονίστηκε και η αρθρογραφία του defencenet.gr, για τις μαζικές κρίσεις που έγιναν προκειμένου να γίνει πιστευτό ότι "Ετοιμαζόταν πραξικόπημα"!

Παραθέτουμε ολόκληρο το βίντεο της εκπομπής. Οι καταγγελίες περί της χρήσης αλεξιπτωτιστών ξεκινούν από το 34ο λεπτό περίπου και μετά. Σχετική αρθρογραφία για την χθεσινή εκπομπή μπορείτε να βρείτε και στο yened.blogspot.com.



Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...