Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Ξεκαθάρισμα Σαμαρά στη Βουλή για εκλογές, ταξί και χαράτσι (Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011)


Ξεκαθάρισμα Σαμαρά στη Βουλή για εκλογές, ταξί και χαράτσιΜεταβατικού και ειδικού σκοπού χαρακτήρισε την κυβέρνηση συνεργασίας ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, κατά την ομιλία του στη Βουλή, επί των προγραμματικών δηλώσεων.

“Δεν είναι συγκυβέρνηση. Είναι προϊόν ανάγκης για να ανορθωθεί η αξιοπιστία της χώρας διεθνώς και να αποφευχθεί η πτώχευση και η έξοδος της από την Ευρωζώνη”, επεσήμανε ο κ Σαμαράς, ο οποίος εμφανίστηκε για άλλη μια φορά αμετακίνητος στη θέση του ως προ το χρόνο των βουλευτικών εκλογών λέγοντας χαρακτηριστικά:


“Αν κάποιοι επιχειρήσουν να παρατείνουν το βίο αυτής της κυβέρνησης θα υποκινήσουν την κοινωνική έκρηξη. Τα πάντα κρέμονται από μια κλωστή”.

Οι αποφάσεις του κοινοβουλίου και όχι οι προσωπικές δηλώσεις δεσμεύουν τη χώρα, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, σε άλλο σημείο στην ομιλία του κατά τη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων.

Πρόσθεσε ότι το κόμμα του θα ψηφίσει όσα νομοσχέδια συμφωνεί και θα καταψηφίσει αυτά με τα οποία διαφωνεί.

 Κάνοντας ειδική αναφορά στο θέμα των ταξί, είπε ότι η ΝΔ είναι έτοιμη να ψηφίσει απελευθέρωση με πληθυσμιακά κριτήρια, θέση με την οποία συμφωνούν και άλλα κόμματα και είχε προωθήσει αρχική η προηγούμενη κυβέρνηση, μέχρι την αλλαγή του αρμόδιου υπουργού.



Ο κ. Σαμαράς ζήτησε από την κυβέρνηση να μη διακόπτεται η ηλεκτροδότηση για όσους αποδεδειγμένα δεν έχουν να πληρώσουν το ειδικό τέλος. Αλλά όχι, όπως είπε, από εκείνους που δεν θέλουν να πληρώσουν.

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...