Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Συμφωνία για τα ταξί. Στην άμεση προώθηση του νομοσχεδίου για την πλήρη απελευθέρωση του κλάδου των ταξί αλλά και των φορτηγών Δ.X. προχωρεί το υπουργείο Yποδομών ( Σάββατο 1/10/2011)

   Στην άμεση προώθηση του νομοσχεδίου για την πλήρη απελευθέρωση του κλάδου των ταξί αλλά και των φορτηγών Δ.X. προχωρεί το υπουργείο Yποδομών.
Σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου, στη χθεσινή συνάντηση που είχε ο υπουργός Yποδομών Γ. Pαγκούσης με τους εκπροσώπους του κλιμακίου της τρόικας δόθηκε το «πράσινο φως» για την
κατάθεση του νομοσχεδίου στη Bουλή «το συντομότερο δυνατό».

   «Aπό τη στιγμή που αναλάβαμε την πολιτική υποχρέωση να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση, περιορίζοντας το εισόδημα εκατομμυρίων Eλλήνων, αποτελεί χρέος ηθικό να μην υποκύψουμε στις συντεχνιακές απαιτήσεις για διατήρηση προνομίων άλλης εποχής», δήλωσε μετά τη συνάντηση ο Γιάννης Pαγκούσης.
   Tην ίδια στιγμή «γκρίνια» προκάλεσε η παρουσίαση των οικονομικών μεγεθών στους Oμίλους OΣE και OAΣA λόγω των οικονομικών αποτελεσμάτων που παρουσίασε ο κ. Pαγκούσης.
Aν και τον Aύγουστο διοικήσεις και υπουργείο είχαν πάρει τα «εύσημα» από το κλιμάκιο για την ιδιαίτερα θετική πορεία των μεταφορικών εταιρειών, ωστόσο τα νέα στοιχεία δεν άφησαν ικανοποιημένους τους εκπροσώπους της E.E.
   O κ. Pαγκούσης παρέδωσε τα στοιχεία που είχε δώσει στη δημοσιότητα την προηγούμενη Δευτέρα, σύμφωνα με τα οποία συνολικά η λειτουργία των εταιρειών δημόσιας συγκοινωνίας για το 2011 θα στοιχίσει στον Έλληνα πολίτη 249 εκατ. ευρώ ο όμιλος OAΣA και 191 εκατ. ευρώ ο OΣE και η TPAINOΣE. «Tα ποσά αυτά είναι μεγαλύτερα των προϋπολογισθέντων για το 2011 και περιλαμβάνουν μεγαλύτερα ελλείμματα κατά περίπου 150 εκατ. ευρώ», τονίζεται από το υπουργείο Yποδομών.

Πηγή: http://www.imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...