Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Χρήστος Πασαλάρης : Οι πολίτες σε ετοιμότητα. Από αύριο όλα αλλάζουν! (Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011)

ΑΝΑΣΤΑΤΩΜΕΝΗ, σκλαβωμένη, ντροπιασμένη, η δόλια πατρίδα αναμένει με κομμένη ανάσα τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής των Βρυξελλών. Αν θα οδηγηθεί δεμένη στο... απόσπασμα ή θα ανασταλεί επ’ αόριστον η εκτέλεσή της, ώσπου να εξοφλήσει τα θηριώδη χρέη της. Ισως όμως και να μην υπάρξουν αποφάσεις, αφού και εκεί μαλλιοτραβιούνται.
Οπότε, ακόμη χειρότερα τα πράγματα...

Ο ΚΟΣΜΟΣ όλος παρακολούθησε με δέος την ταραχώδη εβδομάδα του παλλαϊκού ξεσηκωμού, με τα σεισμικά συλλαλητήρια, τις πολυήμερες απεργίες, τις βίαιες καταλήψεις και πυρπολήσεις υπουργείων. Αποκορύφωμα η πολιορκία της Βουλής τις ώρες που οι έντρομοι 153 (η Κατσέλη διεγράφη εν σπουδή στο μέσον της ψηφοφορίας) έλεγαν το επαίσχυντο ΝΑΙ στο πολυνομοσχέδιο. Τις ίδιες ώρες που στο πεδίο μάχης έπεφτε νεκρός ο ατυχής οικοδόμος και τραυματίζονταν 74 διαδηλωτές.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Μα, τι άλλο από μια πολύμορφη λαϊκή επανάσταση εναντίον του πολιτικού συστήματος και ιδιαίτερα εναντίον μιας κυβέρνησης που κατακουρέλιασε το Σύνταγμα και παρέδωσε τη χώρα στους ξένους κατακτητές, υπό τον Γερμανό Ράιχενμπαχ, επικεφαλής 350 κομισάριων.

Ο ΕΞΩ ΚΟΣΜΟΣ
, προ πάντων όμως οι Βρυξέλλες, παρακολουθούν με ξεχωριστό ενδιαφέρον τη συγκλονιστική ανατροπή που συντελείται αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα, όχι πια από στρατιωτικούς, όπως στις επαναστάσεις του 1843, του 1862, του 1909 και του 1922, αλλά, για πρώτη φορά, από έντιμους δικαστικούς, από εξηντάρηδες αποστράτους, από νεαρούς σπουδαστές, από ανυπότακτες πένες και από τους μυριάδες αγανακτισμένους...

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ
οι πολίτες, δηλαδή το 90% του πληθυσμού, αναθεματίζουν και φασκελώνουν και λιθοβολούν τη χούντα του Μεγάρου Μαξίμου. Μια χούντα που έθεσε σε εφαρμογή, εντελώς συνωμοτικά, το ξεπούλημα της πατρίδας στο ΔΝΤ, από τις αρχές του 2009, οκτώ μήνες πριν φύγει η κυβέρνηση Καραμανλή. Ξεπούλημα που αποκαλύπτεται ΤΩΡΑ σελίδα προς σελίδα, από γηραιούς καπετανέους του ΠΑΣΟΚ, βεβαρημένους με τύψεις.

ΑΚΡΙΒΩΣ τώρα που ο Γεώργιος Παπανδρέου καλείται και αυτός να φύγει (μέσω λαϊκού ξεσηκωμού), μιας και εκτέλεσε τις εργολαβίες των υψηλών προστατών του.

Οπως έφυγε (αυτός μέσω εκλογών) ο Καραμανλής μετά τις πολλαπλές «αταξίες» του, για τις οποίες φρονίμως σιωπά, προστατεύοντας την ίδια τη ζωή του.

«Αταξίες» όπως οι αγωγοί φυσικών αερίων, τα βέτο για τα Σκόπια και το σχέδιο Ανάν, τα ανοίγματά του στην Κίνα, οι αγορές όπλων από τη Ρωσία και μερικές άλλες...

ΚΑΠΩΣ έτσι είχε απολυθεί προ 38 ετών και ο Παπαδόπουλος (μέσω εξέγερσης του Πολυτεχνείου), επειδή αρνήθηκε να παραχωρήσει πρόσθετες βάσεις στους Αμερικανούς κατά τον πόλεμο των «έξι ημερών». Και κάπως έτσι απολύθηκε και ο Ιωαννίδης, αφού εκτέλεσε την εργολαβία του Κίσιγκερ για ανατροπή του Μακαρίου και διαμελισμό της Κύπρου.

ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ η συνέχεια της εθνικής περιπέτειας από αύριο Δευτέρα; Και πόσο πιο αδυσώπητη θα είναι η λαϊκή εξέγερση μετά την ψήφιση του τερατώδους πολυνομοσχεδίου;

Και πώς θα αντιδράσουν οι σκεπτόμενοι πολίτες στον φορολογικό σφαγιασμό τους και στην εξομοίωση των ημερομισθίων τους με τα ρουμανικά και βουλγαρικά, όπως διατάσσει η τρόικα; Για πόσες μέρες ακόμη οι 153 θα βάζουν τις κυρτωμένες πλάτες τους στα όρντινα της χούντας Παπανδρέου - Βενιζέλου - Πάγκαλου και του Γερμανού αφέντη τους; Η Βάσω Παπανδρέου καπέλωσε το ΝΑΙ της με το «δεν πάει άλλο, από Δευτέρα πρέπει να αναληφθούν πολιτικές πρωτοβουλίες»! Ο Ανδρουλάκης το ίδιο. Πίσω τους, πολλοί ακόμη από τους 153, που δεν φτάνουν στον Παπανδρέου για να συνεχίσει, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει...

ΔΥΣΚΟΛΟ, πάρα πολύ δύσκολο να δώσει κανείς απάντηση στα καυτά ερωτήματα. Οι φιλήσυχοι πολίτες φοβούνται απρόοπτα, φοβούνται ακόμη και πείνα και αρκετοί κάνουν προμήθειες «για παν ενδεχόμενο»! Αλλά οι μπασμένοι στις πολιτικές περιπέτειες υποψιάζονται ότι θα τεθούν και πάλι σε ενέργεια οι σατανικοί μηχανισμοί της χειραγώγησης της κοινής γνώμης.

Με «μακρύ χέρι» τους λεγόμενους κουκουλοφόρους, με πουλημένες πένες κάποιων βαρόνων και πιθανώς με προϊόντα σατανικών εργαστηρίων των μυστικών υπηρεσιών, θα κάνουν την ύστατη προσπάθεια να μουδιάσουν την εθνική συνείδηση και να παραλύσουν την επαναστατική διάθεση του λαού μας...

ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ και αυτή τη φορά; Θα το δούμε. Κοντός ψαλμός!..
Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...