Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

“Εγώ δεν κυβερνάω με 153 βουλευτές”,έλεγε λίγο καιρό πριν. Τώρα what ;

   Ψηφίστηκε πριν από λίγο στην Ολομέλεια της Βουλής από τους 154 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ το πολυνομοσχέδιο για την εργασιακή εφεδρεία και το μισθολόγιο. Μια ψήφο λιγότερη πήρε το άρθρο 37 (Το συγκεκριμένο άρθρο διευκολύνει τις επιχειρήσεις να περικόψουν τη μισθολογική τους δαπάνη συνάπτοντας επιχειρησιακές συμβάσεις, αντί για κλαδικές) και ήταν από την Λούκα Κατσέλη η οποία και διεγράφη
από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ .

  Κατόπιν τούτου υπενθυμίζουμε τι έλεγε ο Πρωθυπουργός στις 19/6/2010:

«Εγώ δεν κυβερνάω με 153 βουλευτές»

«…σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες ο Πρωθυπουργός εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο προκήρυξης εκλογών σε περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ μετρήσει απώλειες στην ψηφοφορία για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Ηδη στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν φθάσει μηνύματα δυσαρέσκειας από μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που θεωρούν ότι το ΠΑΣΟΚ «δεν μπορεί να αντέξει» τις ρυθμίσεις για το Ασφαλιστικό, αλλά και τις ανατροπές στις εργασιακές σχέσεις που περιλαμβάνονται στο μνημόνιο που έχει υπογράψει η κυβέρνηση με την τρόικα. Στην κυβέρνηση φοβούνται ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί ο κίνδυνος να επαναληφθούν «διαρροές» από την Κοινοβουλευτική Ομάδα κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για το Ασφαλιστικό, που εκτιμάται ότι θα γίνει στις αρχές του επόμενου μήνα. Σε πρόσφατη σύσκεψη που έγινε στο Μαξίμου με αντικείμενο την ένταση που επικρατεί μεταξύ των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, ο Πρωθυπουργός φέρεται να είπε: «Δεν μπορώ να κυβερνήσω με 153-154 βουλευτές. Δεν θα καθήσω να με εκβιάζουν».
Τι θα κάνει τώρα;                                                   Πηγή: http://www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...