Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Πάτρα: Έστησαν κρεμάλες για τους βουλευτές του Νομού στην Κ. Αχαΐα ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ-Οι πρώτες αντιδράσεις βουλευτών (Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011)

Οργισμένοι οι κάτοικοι από την διαφαινόμενη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου

Πάτρα: Έστησαν κρεμάλες για τους βουλευτές του Νομού στην Κ. Αχαΐα  ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ-Οι πρώτες αντιδράσεις βουλευτών Οργισμένοι οι κάτοικοι από την διαφαινόμενη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου

Εννέα κρεμάλες στην κεντρική πλατεία της Κάτω Αχαΐας, είναι από το πρωί…
έτοιμες , δια χειρός αγανακτισμένων πολιτών. Η διαφαινόμενη άνευ όρων ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, έχει εξοργίσει τους πολίτες που σήμερα μια κρίσιμη ημέρα για το μέλλον των Ελλήνων, δεν διστάζουν ακόμα και με αυτό τον ακραίο τρόπο έκφρασης, να στέλνουν μηνύματα οργής και αγανάκτησης προς του Βουλευτές, ανεξαρτήτως παρατάξεων.Μάλιστα σε κάθε κρεμάλα έχει γραφτεί και το όνομα του καθε Βουλευτή, με τον χαρακτηρισμό προδότης
Οι αντιδράσεις βουλευτών
Δεν έκρυβαν την ενόχληση τους οι Βουλευτές Αχαΐας Νίκος Τσουκαλης και Αλέξανδρος Χρυσανθακοπουλος, γιατί τα ονόματα τους συμπεριλαμβάνονται σε κρεμάλες, που από νωρίς το πρωί πολίτες έστησαν στην κεντρική πλατεία της Κάτω Αχαΐας. Ο Νίκος Τσουκαλης μιλώντας πριν λίγη ώρα στον MAX FM είπε, πως αυτό το επικίνδυνο κλίμα μέσα στην Ελληνική κοινωνία το υποθάλπει η Κυβέρνηση και άλλες πολιτικές δυνάμεις, ενώ συνέχισε λέγοντας, ότι πιστεύει πως μεταξύ αυτών που είχαν την έμπνευση, είναι και άνθρωποι που θα έπρεπε οι ίδιοι να βάλουν το κεφάλι τους σε μια από αυτές.
Στην ίδια συζήτηση ο Αλέκος Χρυσανθακοπουλος είπε, πως είναι άδικο να μπαίνουν όλοι οι βουλευτές στο ίδιο τσουβάλι, καθώς πιστεύει πως δεν είναι όλοι ίδιοι, καταδικάζοντας ουσιαστικά αυτή την ακραία μορφή διαμαρτυρίας.
Σε παρέμβαση του πολίτης από την περιοχή, αν και διαφώνησε με τον αριθμό από τις κρεμάλες, είπε πως θα έπρεπε να αφορούν μόνο τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. καθώς αυτοί κυβέρνησαν επί τριάντα και πλέον χρόνια, φτάνοντας την κατάσταση της χώρας στα σημερινά επίπεδα.
Όμως στην ερώτηση για το αν αυτό είναι μια ακραία μορφή πολιτικής διαμαρτυρίας, ο συμπολίτης απάντησε πως σε ακραία μέτρα σαν και αυτά που ψηφίζονται σήμερα, πρέπει να απαντάμε με ακραίες μορφές, ενώ έστειλε προσωπικό μήνυμα τον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα Ανδρέα Τριανταφυλλόπουλο ,τον οποίο είπε πως γνωρίζει από τα μαθητικά τους χρόνια, να μην ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο.



































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...