Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Αντιδράσεις Μανώλη Γλέζου, Γιάννη Δημαρά και Άδωνι Γεωργιάδη, για τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη (Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011)

   ''Το επίσημο κράτος αποσύρθηκε και αυτοκαταλύθηκε'', σχολίασε στο Ρ9 ο Μανώλης Γλέζος.
   Οι παρελάσεις γίνονται μπροστά στα μνημέια αυτών που θυσιάστηκαν όχι μπροστά στην εκάστοτε εξουσία. Η παρέλαση έγινε μπροστά στο λαό, είπε ο Μανώλης Γλέζος.
   Πρόσθεσε ότι δε συμφωνει με τους χαρακτηρισμούς προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά χαρακτήρισε
ανεπίτρεπτο να καλύπτει με το κύρος του αυτή την πολιτική.
   Για κύμα αγανακτισμένων που έχει πάρει ανεξέλεγκτη μορφή, έκανε λόγο στο Ρ9 ο επικαφελής του "Άρματος Πολιτών", Γιάννης Δημαράς.
   Άφησε να εννοηθεί ότι αποδοκιμάζει τις λεκτικές και προσωπικές περιεχομένου επιθέσεις κατά του προέδρου της Δημοκρατίας και κάλεσε την κυβέρνηση να λάβει αποφάσεις που θα βγάλουν από τη δύσκολη θέση τους Έλληνες πολίτες και τον πολιτικό κόσμο.
   Ο κ. Δημαράς είπε ότι ήταν σοφές οι εντολές να μην παρέμβει στα επεισόδια της Θεσσαλονίκης η Αστυνομίας, καθώς, όπως είπε, υπήρχαν μικρά παιδιά και θα χυνόταν αίμα.
   "Τώρα πρέπει να πέσει η κυβέρνηση Παπανδρέου, γιατί ο κόσμος δεν τον θέλει πια για πρωθυπουργό, γιατί τη γάγγραινα που υφίσταται το ΠΑΣΟΚ θα τη μεταφέρει σε όλη την Ελλάδα", είπε στο Ρ9 ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Άδωνις Γεωργιάδης.
   Χαρακτήρισε λυπηρά τα σημερινά επεισόδια, καθώς - όπως είπε - η μέρα αυτή είναι ημέρα εθνικής ομοψυχίας, αλλά τα απέδωσε στην αγανάκτηση του κόσμου, των χαμηλόμισθων, των χαμηλοσυνταξιούχων και των ανέργων που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα και δεν μπορούν να αντέξουν νέα μέτρα.
   "Ο μεγάλος όγκος του κόσμου για πρώτη φορά στα χρονικά δεν ήθελε να γίνει στρατιωτική παρέλαση για λόγους διαμαρτυρίας", είπε χαρακτηστικά ο βουλευτής του ΛΑΟΣ.
    Πρόσθεσε ότι τιμά το θεσμό του προέδρου της Δημοκρατίας, ωστόσο τόνισε ο κ. Παπούλιας πρέπει να κατανοήσει ότι δεν έχει το δικαίωμα να μείνει απαθής και τον κάλεσε να παραιτηθεί.
Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...