Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ : ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.(Δευτερα, 31 Οκτωβρίου 2011)

Νίκος Λουκόπουλος
Ο Παπανδρέου γνώριζε την οικονομική κατάσταση της χώρας από τις αρχές του 2009.
Παρά το γεγονός αυτό πολιτεύτηκε με το <<λεφτά υπάρχουν>>.
Ο λαός του εμπιστεύτηκε το τιμόνι της Ελλάδας.
Η παγκόσμια οικονομική ολιγαρχία, προκειμένου να διασφαλίσει την επικυριαρχία και τα συμφέροντα της ανά την υφήλιο που δέχτηκαν ισχυρές "πιέσεις" το 2008 ( Λίμαν Μπράδερς , Γκόλντμαν Σακς), δεδομένου ότι πολλές φούσκες που η ίδια δημιούργησε άρχισαν να σκάνε υπονομεύοντας ουσιαστικά το ίδιο το σύστημα, έδρασε αμέσως.
Όπως σωστά εντόπισε ο συνάδελφος Κώστας Ντόγος νωρίτερα ( με ανάρτησή του, κι αν γράφω σωστά το όνομά του), στοχεύτηκε το ευρώ, οι μεγάλες οικονομίες της Ευρώπης δηλαδή. Και χτυπήθηκε ο πιο αδύναμος κρίκος: Η Ελλάδα.
Τίθεται το ερώτημα: Γιατί;
Διότι η διασφάλιση των χρημάτων των οικονομικών αρπακτικών, περνάει μέσα από την υποθήκευση τόσο των περιουσιακών στοιχείων, όσο και των οικονομικών δραστηριοτήτων των χωρών που χρωστούν. Στην ουσία η χώρα μας είναι το πειραματόζωο. Αν πετύχει η συνταγή εδώ θα συνεχίσουν και αλλού. Οι εταίροι μας δε στην Ε.Ε., προσπαθώντας ο καθένας να εξασφαλίσει τα δικά του συμφέροντα, ρίχνουν στο λάκκο με τα λιοντάρια το πιο αδύναμο πρόβατο του κοπαδιού. Για να εξευμενιστούν τα κακά πνεύματα.
Το όλο σκηνικό θυμίζει αρχαία Ελληνική τραγωδία. Ιφιγένεια, ο Γ.Α.Π. Τράγοι προς θυσία, όλοι εμείς. Δίας το Δ.Ν.Τ. Ήρα η Μέρκελ. Άρης ο Σαρκοζί κ.λπ.

Άρα: το δημοψήφισμα που εξήγγειλε απόψε ο Γ.Α.Π, πρόκειται ουσιαστικά να θέσει το εξής ζήτημα: Ελληνικέ λαέ τι θες; Να σκύψεις ανεκτικά το κεφάλι για 15 χρόνια ξεπουλώντας τα πάντα "για να την βγάλεις" ως δούλος ή ρισκάρεις έξοδο από το ευρώ, πτώχευση, ένδεια, ενδεχομένως εξαθλίωση αλλά στο τέλος να έχεις ακέραιη την περιουσία και την υπερηφάνεια σου;
Διαλέγεις και παίρνεις.

Εγώ ως πολίτης αυτής της χώρας επιλέγω το δεύτερο. Επιλέγω ό χ ι στον εξευτελισμό. Επιλέγω Ε λ ε υ θ ε ρ ί α. Όχι υποδούλωση. Ο καθένας ας σκεφτεί. Και αναλόγως ας πράξει.

Η διακύβευση είναι πεντακάθαρη: Ε λ ε ύ θ ε ρ ο ς ή Δ ο ύ λ ο ς ;
Κύριε Πρωθυπουργέ αν ήσουν ηγέτης πραγματικός, ουδέποτε θα έθετες στον λαό τέτοιο δίλλημα. Το κάνεις όμως, διότι οι αξίες της Ελληνικής παιδείας, είναι σε σένα παντελώς άγνωστες. Αξιοθρήνητε τυχοδιώκτη.

Θα σου απαντήσει ο Ελληνικός Λαός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...