Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ – ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΕΜΑ: ΙΙ Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες «Πάτρα 2019»..!

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ – ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε
Αράτου 21, 1ος όρο
φος, Τ.Κ. 262 21 ΠΑΤΡΑ
ΤΗΛ:2610-274.047 FAX:2610-275.778
E-mail: oebesna1@otenet.gr
Web site: www.oebesna.gr
Αρ. αρχείου Φ018/Β1/7 Πάτρα, 21/08/2019
Αρ. πρωτοκ: 313/2019


ΠΡΟΣ:  ΜΜΕ========ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΘΕΜΑ:  ΙΙ Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες «Πάτρα 2019»


Η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών Εμπορικών Σωματείων Νομού Αχαΐας από την πρώτη στιγμή εξέφρασε την άποψη πως οι ΙΙ Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες «Πάτρα 2019» είναι ένα γεγονός κομβικής σημασίας για τη χώρα αλλά και με ιδιαίτερη σημασία και ευκαιρία για την πόλη μας.

Η Πάτρα βγαίνει από την αφάνεια καθώς τις επόμενες μέρες θα γίνει το κέντρο των χωρών της Μεσογείου και θα προσελκύσει τα βλέμματα σε διεθνές επίπεδο αφού οι αγώνες αυτοί αποτελούν κορυφαίο γεγονός του αθλητισμού.
Συνεπώς, αυτή η διοργάνωση συνιστά εξέχουσα ευκαιρία για προβολή και ανάπτυξη της περιοχής μας, που διακρινόταν από στασιμότητα διαχρονικά και ευελπιστούμε η πόλη μας τόσο σε τουριστικό όσο και σε αναπτυξιακό επίπεδο να βγει κερδισμένη προς όφελος των τοπικών επιχειρήσεων αλλά και των κατοίκων της.

Η συμβολή όλων είναι αναγκαία για την άρτια διεξαγωγή της διοργάνωσης καθώς η πόλη δεν μπορεί να βλέπει πλέον να χάνονται ευκαιρίες μικρές ή μεγάλες για ανάπτυξη. Η Πάτρα χρειάζεται να ανακτήσει και πάλι τη δυναμική και την αίγλη της.
Η ΟΕΒΕΣΝΑ, λοιπόν, καλεί τα σωματεία-μέλη της (μεταφορείς προσώπων, επισιτιστικά επαγγέλματα, τουριστικές επιχειρήσεις κτλ) να δώσουν το καλύτερό τους εαυτό και να συνδράμουν τα μέγιστα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Χαιρετίζουμε την έναρξη των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Πάτρα 2019» και ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Για το Δ.Σ.

                          Ο                                       Ο
           ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Παναγιώτης ΣΚΕΝΤΖΟΣ Δημήτρης ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...