Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Πτώχευσε τελικά η Δανέζικη Alpha Insurance που ήταν και στη χώρα μας με καθεστώς ΕΠΥ..!

Στην Μεγάλη Βρετανία χιλιάδες οδηγοί taxi και minicab ψάχνουν να δουν που θα ασφαλιστούν, μετά την πτώχ
ευση που κήρυξε η Δανέζικη Alpha Insurance. Η Βρετανική εποπτική αρχή εξέδωσε σχετική ανακοίνωση καθώς σύμφωνα με την ενημέρωση από την Δανέζικη Εποπτικής Αρχή η ασφαλιστική εταιρεία κήρυξε πτώχευση.
Στην Ελλάδα η ελληνική εποπτική αρχή μέχρι σήμερα 10 Μαΐου το πρωί δεν έχει εκδώσει καμία ανακοίνωση αν και η συγκεκριμένη εταιρεία δραστηριοποιείται και στη χώρα μας με καθεστώς Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών (ΕΠΥ).
Στη χώρα μας ως νόμιμος, φορολογικός & ειδικός αντιπρόσωπος ζημιών της Αlpha Ιnsurance a/s εμφανίζεται η EUROSTATUS ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ Α.Ε.
Στη Βρετανία σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Οχημάτων Ταξί Λονδίνου (LTDA) έχουν επηρεαστεί έως 700 οδηγοί ταξί και 10.000 οδηγοί minicab από την πτώχευση της Alpha Insurance A/S.
Η Εποπτική Αρχή μεγάλης Βρετανία (FCA) εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία  η δανέζικη αρχή FSA ανακοίνωσε ότι η Alpha Insurance έχει κηρυχθεί σε πτώχευση. Οι ασφαλισμένοι του Ηνωμένου Βασιλείου πρέπει να βρουν εναλλακτική κάλυψη το συντομότερο δυνατόν.
Επίσης παραπέμπει τους ασφαλισμένους που έχουν ανοικτή υπόθεση  με την Alpha Insurance στο Δανέζικο Ταμείο Εγγυήσεων.
Στην ανακοίνωση της η Εποπτική Αρχή  της Δανίας επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι η ασφαλιστική εταιρεία Alpha Insurance A / S έχει κηρυχθεί σε πτώχευση. Οι αντισυμβαλλόμενοι στην εταιρεία πρέπει να συντάξουν μια νέα ασφάλιση με μια άλλη ασφαλιστική εταιρεία όσο το δυνατόν γρηγορότερα εάν επιθυμούν να διατηρήσουν την ασφαλιστική τους κάλυψη. Το Δανέζικο Ταμείο Εγγυήσεων για επιχειρήσεις ασφάλισης ζημιών θα καλύψει ορισμένες απαιτήσεις που έχουν προκύψει πριν από τις 5 Ιουνίου 2018.
Σημειώνεται ότι από τις 5 Μαρτίου 2018 η Alpha Insurance είχε σταματήσει τις νέες εργασίες και οι μέτοχοι της την είχαν οδηγήσει σε εκκαθάριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...