Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Τουρκία: Έως και 10 χρόνια φυλάκιση για οδηγό ταξί που εξαπάτησε τουρίστα..!

Την επιβολή ποινής κάθειρξης έως και 10 ετών εισηγήθηκε η εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης για οδηγό ταξί
, ο οποίος κατηγορείται πως έκανε άσκοπους κύκλους ενώ μετέφερε τουρίστα από τη Σαουδική Αραβία, χρεώνοντάς του τα παραπάνω χιλιόμετρα. Σύμφωνα με τη Ηurriyet, ο οδηγός διώκεται για απάτη.

Ο τουρίστας, κατά τον τουρκικό Τύπο, σταμάτησε το ταξί για να μεταβεί από την περιοχή Kadıköy, στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης, στο αεροδρόμιο Sabiha Gökçen, επίσης στην ασιατική πλευρά, από όπου θα επέστρεφε στη Σαουδική Αραβία.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ωστόσο, ο οδηγός του ταξί -διαπιστώνοντας πως ο τουρίστας δεν ήταν εξοικειωμένος με την Πόλη- τον μετέφερε στην ευρωπαϊκή πλευρά της Κωνσταντινούπολης, πριν ξαναπεράσει πάνω από τον Βόσπορο, για να επιστρέψει στην ασιατική πλευρά.

Θεωρώντας πως αυτός ο κύκλος δεν ήταν αρκετός, ο οδηγός του ταξί επέλεξε στη συνέχεια να μην ακολουθήσει τη συντομότερη διαδρομή προς το αεροδρόμιο, επεκτείνοντας ακόμη περισσότερο το ταξίδι.

Σαν αποτέλεσμα, ο τουρίστας τελικώς έχασε την πτήση του, τη στιγμή που και η διαδρομή με το ταξί του κόστισε πολύ περισσότερο από ό,τι έπρεπε.

Ο Σαουδάραβας αποφάσισε να προσφύγει στη δικαιοσύνη για το περιστατικό, με την εισαγγελία να προτείνει ποινή φυλάκισης 3 έως 10 ετών για τον οδηγό.

Από την πλευρά του, πάντως, ο οδηγός του ταξί αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως μπερδεύτηκε και πήρε λάθος έξοδο σε μία γέφυρα, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην άλλη πλευρά του Βοσπόρου.

ΠΗΓΗ: http://www.naftemporiki.gr

1 σχόλιο:

Γράψε την άποψή σου...