Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Είχαν κατακλέψει οδηγούς ταξί..!

Εγκληματική ομάδα που λήστευε οδηγούς ταξί, εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Μεγάρων σε συνεργασία με την
Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής. Ειδικότερα, συνελήφθησαν στην περιοχή «Βλυχό» των Μεγάρων, τρία άτομα 18, 20 και 27 ετών, μέλη της συμμορίας, ενώ αναζητείται ένας 22χρονος συνεργός τους.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε συμμορία και της ληστείας, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.


Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες με τον συνεργό τους είχαν συστήσει το τελευταίο τετράμηνο εγκληματική ομάδα και διέπρατταν ληστείες σε βάρος οδηγών ταξί στην ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων. Ως προς τον τρόπο δράσης τους, οι δράστες μίσθωναν ταξί, απογευματινές ή βραδινές ώρες, από πιάτσες κοντά σε νοσοκομεία και αφού τα οδηγούσαν στην περιοχή «Βλυχό», ακινητοποιούσαν τους οδηγούς και με τη χρήση σωματικής βίας, τους αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, τιμαλφή, κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Από την έως στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιαστεί δώδεκα περιπτώσεις ληστειών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση παρόμοιων περιπτώσεων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.


ΠΗΓΗ: http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...