Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Peugeot 301: Design και επιδόσεις για ταξί «νέας γενιάς»..!

Η απόλυτη value for money επιλογή και στα ταξί έρχεται από την Peugeot και ακούει στο όνομα 301, εκφράζοντας απόλυτα την καινούργια στιλιστική ταυτότητα της μάρκας.

Με τη δυναμική και αναμφισβήτητα μοντέρνα εμφάνισή του, το νέο 3 όγκων σεντάν Peugeot 301 ξεχωρίζει από την κάθετη μάσκα, τα απόλυτα εναρμονισμένα με το αμάξωμα εμπρός φωτιστικά σώματα, και τις ρευστές σχεδιαστικές του γραμμές. Τα εμπρός LED φώτα με την τοξοειδή εμφάνιση τονίζουν ακόμα περισσότερο τον high-tech σχεδιασμό του αυτοκινήτου.

Κομψότητα και μοντέρνο design στους εσωτερικούς χώρους

Ανοίγοντας την πόρτα του Peugeot 301 αποκαλύπτεται ένα εξαιρετικά σύγχρονο εσωτερικό, με το λευκό φόντο των οργάνων να αποτελεί ξεχωριστή αισθητική λεπτομέρεια. Καθίστε πίσω από το τιμόνι και απολαύστε τα πλεονεκτήματα της μοναδικά εργονομικής θέσης οδήγησης. Στην αίσθηση της κομψότητας και του μοντέρνου design που αποπνέει το εσωτερικό του μοντέλου της γαλλικής μάρκας, καθοριστικό ρόλο παίζει και η μεγάλη οθόνη αφής των 7″ στην κεντρική κονσόλα, στην οποία συγκεντρώνονται όλες λειτουργίες δικτύωσης του αυτοκινήτου. Γρήγορη και άμεση σε ανταπόκριση χάρη στην σύγχρονη τεχνολογία της, η συγκεκριμένη οθόνη μεταδίδει οπτικοποιημένες πληροφορίες από την κάμερα οπισθοπορείας, και το σύστημα πλοήγησης TomTom 3Di. Εμφανίζει επίσης και το περιεχόμενο του συμβατού μέσω MirrorLink ® , Android Auto ®  και Apple Carplay™ smartphone σας, χάρη στο λογισμικό δικτύωσης Mirror Screen Triple Playi, το πρώτο που ενσωματώνεται σε αυτοκίνητο της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Κορυφαίο επίπεδο ασφάλειας και άνεσης

Το Peugeot 301 σεντάν σας εξασφαλίζει ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο ασφάλειας, ακόμα και στη βασική του έκδοση. Το αυτοκίνητο διαθέτει ABS, ESP, σύστημα υποβοήθησης φρεναρίσματος πανικού, και σύστημα ελέγχου πίεσης των ελαστικών. Το νέο μοντέλο μπορεί να εφοδιαστεί με έως και 4 αερόσακους (μετωπικούς & πλευρικούς), οι πίσω επιβάτες διαθέτουν ζώνες ασφαλείας 3 σημείων, ενώ στα πίσω καθίσματα υπάρχουν άγκιστρα στήριξης παιδικού καθίσματος τύπου IsoFix.
Τόσο ο οδηγός, όσο και οι υπόλοιποι 4 επιβάτες, απολαμβάνουν εξαιρετικό επίπεδο άνεσης στα ποιοτικά καθίσματα. Το πορτμπαγκάζ – από τα μεγαλύτερα στην κατηγορία του – προσφέρει αποθηκευτικό χώρο που ξεκινά από τα 506dm 3  (VDA 210) και φτάνει με μία απλή κίνηση, μέχρι και τα 1,332dm 3 , χάρη στη δυνατότητα τμηματικής αναδίπλωσης (2/3 ή 1/3) των πίσω καθισμάτων.

Οικονομία και δυναμικές επιδόσεις

Η δυναμική συμπεριφορά και η πρόσφυση του νέου Peugeot 301 εγγυώνται υψηλού επιπέδου άνεση και κράτημα του δρόμου, σε όλες τις συνθήκες. Το νέο Peugeot 301 έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση όλων των προσδοκιών του σύγχρονου οδηγού, ακόμα και σε δύσκολες οδηγικές καταστάσεις. Δρόμοι με λακκούβες, υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες, υγρασία… το Peugeot 301 θα φροντίζει πάντα να εξασφαλίζει την ασφάλεια τόσο τη δική σας, όσο και των επιβατών σας.
Οι κινητήρες του καλύπτουν τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων κάθε χώρας, όπως για παράδειγμα την οδηγία Euro6 σε ολόκληρη την Ευρώπη. Στις εκδόσεις με βενζινοκινητήρα, το 301 κινεί ένας 1.2L PureTech 82 και ένας 1.6L VTi 115. Ο δεύτερος μπορεί να συνδυαστεί και με το 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο EAT6. Οι εκδόσεις με κινητήρα diesel, εφοδιάζονται με τον κινητήρα 1.6L BlueHDi 100 που προσφέρει υψηλές επιδόσεις στον τομέα της κατανάλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...