Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου..!

Tρισήμισυ μήνες από το ξεκίνημα του έργου της Πλατείας και …ένα χρόνο μετά την υπογραφή της σύμβασης του έργου, η
Δημοτική Κοινότητα Αργοστόλιου προτείνει για πιάτσα των ΤΑΧΙ την Oδό Αντιόχου Ευαγγελάτου (δίπλα στο Θέατρο), ενώ αναμένεται να γίνει η επικύρωση από το Δημοτικό Συμβούλιο της προσεχούς Τρίτης.

Oπως είναι γνωστό, η πιάτσα των TAXI της Πλατείας έχει μεταφερθεί σε αντικανονική θέση στην οδό Καλυψούς Βεργωτή (Βλ. «Η» αρ. φ. 6488, 21/7/17).

Η κατά πλειοψηφία απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου (πρόεδρος¨: ¨Λούκας Νιφοράτος), αναφέρε騨¨:

Το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου κατά πλειοψηφία αποφάσισε σχετικά με την προσωρινή μεταφορά πιάτσας ταξί της κεντρικής πλατείας Αργοστολιού, η πιάτσα ταξί να μεταφερθεί στην οδό Αντιόχου Ευαγγελάτου (θέση Γ σύμφωνα με το σχέδιο των τεχνικών υπηρεσιών) με είσοδο την οδό Λάσσης και έξοδο την Λεωφόρο Βεργωτή και η αφετηρία της πιάτσας (1ο ΤΑΞΙ) να είναι η πλαϊνή πλευρά του φαρμακείου Καρόγλα (επί της οδού Αντιόχου Ευαγγελάτου) κάτι που είχε προτείνει και το σωματείο ιδιοκτητών ταξί «Άγιος Γεράσιμος» με αίτηση του αλλά και το Τμήμα Τροχαίας Αργοστολίου, μειοψηφούντων των κυρίων Διακάτου Κωνσταντίνου και Μελισσάρατου Σπυρίδωνος που υποστήριξαν την άποψή τους όπως αναγράφεται στην παραπάνω εισήγηση.

ΠΗΓΗ: http://kefalonianmantata.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...