Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Καινοτομία από τους Λαρισαίους ταξιτζίδες και την βοήθεια του ίντερνετ..!

Το εγχείρημα Λαρισαίων οδηγών ταξί να συστήσουν τον Οκτώβριο την εταιρία city Taxi Larissas, εκμεταλλευόμενοι τις
σύγχρονες υπηρεσίες του διαδικτύου, αναβαθμίζει αισθητά τις υπηρεσίες που παρέχονται στον τομέα τους και ανεβάζει τον πήχη των απαιτήσεων για το επιβατικό κοινό. 
Νέα εποχή, μεγάλες προσδοκίες, αφού εκεί που σερφάρει κάποιος από το κινητό του ή το tablet, αγγίζει την οθόνη του και μέσα σε λίγα λεπτά, βρίσκεται στο πίσω κάθισμα του ταξί.Το έξυπνο και οικονομικό ταξί έφθασε και στη Λάρισα
Ο διαχειριστής του city Taxi Larissas, κ. Νίκος Ιωαννίδης, εμφανώς ενθουσιασμένος από την απήχηση που έχει το «έξυπνο ταξί» εξηγεί στην «Ε» τους σκοπούς της εταιρίας: Βασικός μας σκοπός είναι η αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών ταξί προς το επιβατικό κοινό. Η εταιρία μας καινοτομεί, εκμεταλλευόμενη τις σύγχρονες υπηρεσίες του διαδικτύου. Καλώντας το 2410-200200 με αστική χρέωση ή με το whatsup 6989-200200 ή δωρεάν μέσω του application «taxaki», ο πελάτης επικοινωνεί απευθείας με τον οδηγό του πλησιέστερου ταξί, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα.
Η λειτουργία του Taxaki
Η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής γίνεται ως εξής: Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή Taxaki από το app store ή από το google play ή μπείτε στην ιστοσελίδα www.citytaxi.gr. Επιλέξτε τον οδηγό και την υπηρεσία του αυτοκινήτου που εσείς επιθυμείτε και μετακινηθείτε παντού, εκμεταλλευόμενοι το μηδενικό κόστος κλήσης. Όπως γίνεται κατανοητό η εφαρμογή Taxaki εξυπηρετεί τον γονιό που θέλει να γνωρίζει τη διαδρομή του ταξί, το οποίο μεταφέρει το παιδί του σε αθλητικές εγκαταστάσεις, φροντιστήρια κ.λπ. Εξίσου σημαντικό είναι πως η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα κλήσης ταξί σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες π.χ. ΑμεΑ.
Όσον αφορά στον παραδοσιακό τρόπο της τηλεφωνικής κλήσης (2410-200200) και εδώ τα μέλη του city Taxi πρωτοπορούν, καθώς ο πελάτης μιλά απ’ ευθείας με τον οδηγό του ταξί. Αυτό δίνει μία αμεσότητα με τον πελάτη και αναπτύσσει διαφορετική σχέση μαζί του.Αποτέλεσμα εικόνας για ταξι ιντερνετ
Όλες οι υπηρεσίες
Μια σύγχρονη εταιρία, όπως είναι το city Taxi Larissas δεν περιορίζεται απλά στην ασφαλή και οικονομική μεταφορά ενός πελάτη στον προορισμό του, αλλά καλύπτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, όπως οι παρακάτω: Μεταφορά επιβατών προς όλα τα σημεία της Λάρισας, αλλά και σε περιοχές και πόλεις ολόκληρης της Ελλάδας. Ένα top class 5 θέσεων ή 9 θέσεων καθαρό, πλήρως ασφαλισμένο όχημα έχει κανονιστεί για την ασφαλή σας μετάβαση, με έναν έμπειρο και ευγενικό οδηγό.imagesΜεταφορά μαθητών, ασυνόδευτων ανηλίκων, ηλικιωμένων ανθρώπων. Πόρτα πόρτα μία εταιρία, ένα νοσηλευτικό ίδρυμα κ.λπ. μπορεί να ζητήσει την παραλαβή συνεργατών, υπαλλήλων ή ασθενών από το σπίτι τους στην υπηρεσία\εταιρία. Ακόμη παρέχονται περιηγήσεις σε ιστορικά, αρχαιολογικά θρησκευτικά μνημεία της Θεσσαλίας, μεταφορές ασυνόδευτων δεμάτων και μεταφορά και υπηρεσίες VIP Transfer, με διακριτικότητα και εχεμύθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...