Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Απόφαση για μεταφορά της πιάτσας των ταξί στο Αργοστόλι..!

Σύμφωνα με την απόφαση, η πιάτσα θα μεταφερθεί προσωρινά στην οδό Αντίοχου Ευαγγελάτου με είσοδο την οδό Λάσσης και
έξοδο την Λεωφόρο Βερωτή, έως και την ολοκλήρωση των έργων της πλατείας. Αφετηρία της πιάτσας (το πρώτο ταξί) θα είναι η πλαϊνή πλευρά του φαρμακείου του κ.  Καρόγλα, επί της Αντίοχου Ευαγγελάτου. Πρόθεση των επαγγελματιών είναι να μην εμποδιστεί η είσοδος στις επιχειρήσεις επί του δρόμου. 

Στην απόφαση είναι σύμφωνο το σωματείο των επαγγελματιών ταξί «Άγιος Γεράσιμος» αλλά και το τμήμα τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλονιάς. Για να τεθεί σε ισχύ θα πρέπει πρώτα τεθεί προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο και η πλειοψηφία του σώματος να ταχθεί θετικά. Σε επικοινωνία που είχαμε με το Γραμματέα του Σωματείου των Επαγγελματιών ταξί κ. Αλέκο Πεφάνη μας ενημέρωσε ότι ή παρούσα προσωρινή θέση στάθμευσης των ταξί δεν ήταν σύννομη λόγω της θέσης των οχημάτων σε συνάρτηση με την κίνηση από τα οχήματα του ρεύματος ανόδου αλλά και λόγω του γεγονότος ότι εκ του νόμου η πιάτσα των ταξί πρέπει να είναι σε μονόδρομο. 

Παράλληλα έθεσε και το ζήτημα των συνεπειών στους τουρίστες όπου θα κάνουν χρήση των υπηρεσιών των ταξί πριν την παράδοση της πλατείας και θα αντικρίζουν λαμαρίνες.. Χρήστος Λαμπράκης 

ΠΗΓΗ: www.inkefalonia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...