Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

ΔΕΠΑ: «Έρχεται» το πρώτο πρατήριο φυσικού αερίου στα Γιάννενα..!

Το επόμενο διάστημα ξεκινά τη λειτουργία του το πρώτο πρατήριο φυσικού αερίου για οχήματα επαγγελματικής και ιδιωτικής
χρήσης στα Γιάννενα, στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΔΕΠΑ με το αστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων.
Συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές υπέγραψαν την Τρίτη, 24.1, εμπορική συμφωνία και Συμφωνητικό Ανάπτυξης του πρωτοποριακού για την Ελλάδα έργου, καθώς:
* Για πρώτη φορά θα χρησιμοποιηθεί η πλέον σύγχρονη τεχνολογία για την οδική μεταφορά φυσικού αερίου στην Ήπειρο, δεδομένου ότι η περιοχή αυτή δεν είναι συνδεδεμένη με το Εθνικό Σύστημα Αγωγού Φυσικού Αερίου.
* Το νέο πρατήριο της ΔΕΠΑ θα προσφέρει φθηνό, εναλλακτικό καύσιμο στον επαγγελματία αυξάνοντας την ανταγωνιστικότητα στον τομέα των μεταφορών, ενώ παρέχει σπουδαία περιβαλλοντικά οφέλη στο αστικό και περιαστικό περιβάλλον και θα δημιουργήσει πολλαπλές ευκαιρίες για νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες και απασχόληση στην περιοχή.
* Το άνοιγμα του CNG (Compressed Natural Gas) πρατηρίου στα Γιάννενα θα προσφέρει τεχνογνωσία και θα αξιοποιήσει επιχειρησιακές συνέργειες, έτσι ώστε να επιτευχθεί η προμήθεια με φυσικό αέριο σε βιομηχανικούς και εμπορικούς πελάτες της ευρύτερης περιοχής.
Το πρατήριο θα εξυπηρετεί, εκτός από τον στόλο των λεωφορείων και άλλα οχήματα (ταξί, Ι.Χ., επαγγελματικά κ.τ.λ.).
Πρόκειται για την επέκταση της χρήσης φυσικού αερίου σε όλη την Ελλάδα, που αποτελεί βασική στρατηγική επιλογή της ΔΕΠΑ και περιλαμβάνει και την αεριοκίνηση στο πλαίσιο της διεύρυνσης της αποκεντρωμένης χρήσης αερίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...