Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Ενδιαφέρον για άδειες ταξί παρά τις οικονομικές δυσκολίες..!

Αυξημένο ενδιαφέρον καταγράφεται για την απόκτηση ειδικής άδειας οδήγησης (ΤΑΧΙ) καθώς είναι νέοι -κυρίως- αυτοί που
επιθυμούν να πάρουν την άδεια, ώστε να εργαστούν στον χώρο.
Συνολικά στα γραφεία της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Χανίων είχαν κατατεθεί 13 αιτήσεις για τη συμμετοχή στις εξετάσεις για την ειδική άδεια.
Για το ενδιαφέρον της απόκτησης άδειας οδήγησης από αρκετό κόσμο ο   πρόεδρος του Σωματείου ιδιοκτητών ταξί Χανίων κ. Ηλίας Καραπατάκης τόνισε «αυτό σημαίνει ότι το επάγγελμα έχει ενδιαφέρον και ότι παρ’ όλη την κακομοιριά και τα προβλήματα κρατιέται ακόμα στα πόδια του».
Συνολικά στα Χανιά κινούνται 317 ταξί, ενώ ειδική άδεια έχουν περίπου 1.500 άτομα. «Οταν το αυτοκίνητο δεν είναι συνεταιρικό, ώστε να το έχουν 2 – 3 άτομα, συνήθως υπάρχει ένας ιδιοκτήτης και ένας υπάλληλος. Η εργασία μας όμως είναι κυρίως εποχιακή καθώς τον χειμώνα δεν υπάρχει κίνηση. Οπως φαίνεται λόγω του τουρισμού τα Χανιά ακόμα “κρατούν” σε σύγκριση με άλλες περιοχές της χώρας» είπε ο κ. Καραπατάκης.

ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξαν χθες τα μέλη του σωματείου ιδιοκτητών ταξί Χανίων, ενώ παράλληλα ανέδειξαν και τους αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία τους, αλλά και στην τοπική Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων.
Συνολικά ψήφισαν 170      αυτοκινητιστές που είχαν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το σωματείο, ενώ για το 7μελές διοικητικό συμβούλιο του τοπικού σωματείου κατέβαιναν δύο ψηφοδέλτια. Η διαδικασία των εκλογών ξεκίνησε στις 11 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 5.30 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...