Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Βίντεο: Ο ταξιτζής που «έσπειρε» το τρόμο αδιαφορώντας για τους πεζούς..!

Ο 71χρονος εκτόξευσε τουλάχιστον πέντε άτομα στον αέρα - Μεταξύ των τραυματιών βρίσκονταν ένα αγοράκι έξι ετών και ένας 89χρονος

Ένα απίστευτο περιστατικό κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στο Χονγκ Κονγκ, το οποίο έχει κάνει τον γύρο του κόσμου προκαλώντας ποικίλα σχόλια. Ένας ταξιτζής χάνει τον έλεγχο, καβαλά το πεζοδρόμιο, παρασύρει τουλάχιστον 7 άτομα και όταν κατεβαίνει, η πρώτη δουλειά που κάνει είναι να ελέγξει αν υπέστη κάποια βλάβη το αυτοκίνητό του!
Ο 71χρονος Lau καβάλησε με μεγάλη ταχύτητα το πεζοδρόμιο και κυριολεκτικά εκτόξευσε στον αέρα τουλάχιστον πέντε άτομα, ενώ άλλα τόσα πάτησε με τις ρόδες του! Αντί να κατέβει σοκαρισμένος και να κοιτάξει αν έχουν σκοτωθεί οι άνθρωποι που χτύπησε, έτρεξε αγχωμένος να κοιτάξει αν έχει υποστεί το όχημά του κάποια ζημιά.

Ο «θεριστής» ταξιτζής χτύπησε τουλάχιστον 7 άτομα, ένα εκ των οποίων ήταν ένα αγοράκι έξι ετών και ένας 89χρονος άνδρας. Για καλή τύχη όλων, κανείς δεν υπέστη σοβαρά τραύματα, ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνα για το αν οδηγούσε μεθυσμένος ή όχι.

Δείτε το απίστευτο βίντεο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...