Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Η Airbus αποκαλύπτει τα σχέδιά της για αυτόνομα ιπτάμενα ταξί..!

Γνωρίστε τα CitiAirbus drones
Μπορεί να ακούγεται ως φάρσα, αλλά η είδηση έρχεται από τη δεύτερη μεγαλύτερη
αεροναυτική εταιρία. Η Airbus λοιπόν, μέσω του προγράμματος Vahana σκοπεύει να δημιουργήσει ένα δίκτυο αυτόνομων επιβατικών drones τα οποία θα ξεκινήσουν τις δοκιμές το 2017. Οι επιβάτες θα κλείνουν μια θέση για το CityAirbus drone, το οποίο θα απογειώνεται από “zenHub” ελικοδρόμια και θα πετούν στον προορισμό τους με το ίδιο κόστος μιας διαδρομής με ταξί, αφού τη διαδρομή θα τη μοιράζονται πολλαπλοί επιβάτες. Τυχόν αποσκευές θα μεταφέρονται με άλλη υπηρεσία, το "zenLuggage" και το όλο εγχείρημα θα είναι ασφαλές από hackers με το "zenCyber".
Λεπτομέρειες για το CityAirbus δεν έχουν δοθεί πέρα από την καλλιτεχνική απεικόνιση που βλέπετε παραπάνω, η θυγατρική της Airbus όμως, Airbus Helicopter έχει υπό ανάπτυξη το drone εδώ και δύο χρόνια και “θα μπορεί να γίνει σύντομα πραγματικότητα χωρίς να χρειαστεί πολλές νομοθετικές αλλαγές”.
Η ιδέα ενός επιβατικού drone δεν είναι νέα, αλλά η Airbus με τους 55.000 εργαζόμενους και τους χιλιάδες ακόμα μηχανικούς της φέρνει την ιδέα πιο κοντά στην υλοποίησή της. Η υπηρεσία της θα διατεθεί αρχικά με πιλότους, προχωρώντας στα αυτόνομα αεροσκάφη όταν οι νομοθεσίες φτάσουν τις εξελίξεις.

ΠΗΓΗ: http://unboxholics.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...