Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

27 εταιρείες ραδιοταξί δίνουν «ραντεβού» στη Θεσσαλονίκη..!

Το ?Δίκτυο Ταξί 18300? είναι η επιχειρηματική ένωση 27 Ραδιοταξί από ανάλογες πόλεις της Ελλάδος που συνεργάζονται κάτω από ένα κοινό
πενταψήφιο αριθμό το ?18300?, την ίδια Πανελλαδική εφαρμογή ?TAXI 18300? στο διαδίκτυο και κοινές δράσεις, συμφωνίες και συνεργασίες με μεγάλες εταιρίες και φορείς.
 
Εδώ και 4 χρόνια περίπου, μέσα στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα, το ?Δίκτυο Ταξί 18300? κατάφερε να ενωθεί και να αναπτυχθεί από 9 πόλεις σε 27 και να διευρύνετε συνεχώς επιτυγχάνοντας παράλληλα θετικά αποτελέσματα.
 
Συνεργασίες όπως το ?Τραινοταξί? με την Τραινοσέ (με ένα εισιτήριο ταξί-τρένο-ταξί, από πόλη σε πόλη), η υπηρεσία ταξί-αεροπλάνο στο άμεσο χρονικό διάστημα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου (άριστα οχήματα, ξενόγλωσσοι οδηγοί, μετακινήσεις α.με.α, ανηλίκων, εταιρικών πελατών κ.α), παρέχονται σε συνεννόηση με όλες τις πόλεις του Δικτύου.
 
Στις 16 Απριλίου 2016 ημέρα Σάββατο στις 17.00, θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην πόλη της Θεσσαλονίκης, στο ξενοδοχείο Φιλλίπειο, η 8η Ημερίδα του Δικτύου, με συμμετοχή μελών από όλες τις πόλεις της Ελλάδος, αλλά και από πόλεις που ενδιαφέρονται σήμερα να γίνουν μέλη και να ενταχθούν στην μεγάλη οικογένεια του 18300.
 
Στελέχη Διοικήσεων Ραδιοταξί από όλη την Ελλάδα, θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουν την Ημερίδα και να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις που θα γίνουν.
Τη διοργάνωση έχει αναλάβει το Ραδιοταξί Taxiway 18300 και αρκετοί χορηγοί και συνεργάτες του κλάδου μας Πανελλαδικά.
 
Η Θεσσαλονίκη πέρασε το μήνυμα της ένωσης των ταξί, μέσα από την συνένωση των Συνεταιρισμών Ραδιοταξί ?Λευκός Πύργος? και ?Eurotaxi? και τη δημιουργία του Ραδιοταξί Taxiway, κατάφερε επίσης την ένωση του φορέα ταξί 18300 με το Eurotaxi Hellas και συνέβαλε στη δημιουργία του Δικτύου Ταξί 18300 που αγκαλιάζει σήμερα όλο και περισσότερες πόλεις.
Ενωμένοι – Ισχυροί – Οργανωμένοι – Προσφέροντας στο επιβατικό κοινό - Προχωράμε…
Συνεταιρισμός Ραδιοταξί Taxiway Συν.Π.Ε – Πανελλαδικό Δίκτυο Ταξί 18300.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...