Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ: Η BMW M3 έγινε... ταξί..!

Ένα από τα πιο επιθυμητά αυτοκίνητα της BMW έγινε πλέον... ταξί, με έδρα το Nurburgring! Φυσικά δεν πρόκειται για ένα είδος απλής μεταφοράς αλλά για έναν
ταχύτατο γύρο στην ξακουστή πίστα του Nordschleife, από τη θέση του συνοδηγού. Αυτή η υπηρεσία προσφέρεται εδώ και χρόνια και πλέον, στη θέση της M5 μπήκε η μικρότερη M3, με τον εξακύλινδρο κινητήρα των 3.0 λίτρων, που με τη βοήθεια από δύο τούρμπο αποδίδει 431 ίππους. 
Μάλιστα πριν λίγο η άσφαλτος της πίστας δέχθηκε την επιβεβλημένη συντήρηση, οπότε η εμπειρία αναμένεται να είναι ακόμη πιο συναρπαστική. Όσο για τις τιμές, το... ταξίμετρο κατά την αποβίβαση θα γράφει 299€, με την τιμή να ισχύει για μέχρι και τρεις επιβάτες! Σίγουρα πρόκειται για μια εμπειρία ζωής ακόμη και για έναν συνεπιβάτη όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση, αφού εκεί διοργανώνονται πολλών ειδών αγώνες, μεταξύ των οποίων και το Grand Prix για τη Formula 1. Παρακάτω, ακολουθεί ένα σύντομο βίντεο με το Ring Taxi εν δράσει, με μια παλαιότερη BMW M5 να πρωταγωνιστεί σε αυτή την περίπτωση. 


ΠΗΓΗ: http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...