Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΚΥΠΡΟΣ: Προειδοποιούν να φτάσουν τα άκρα οι οδηγοί ταξί..!

Θα κλείσουν δρόμους και θα φτάσουν το θέμα μέχρι τα άκρα, προειδοποιούν οι ιδιοκτήτες και οδηγοί αστικών ταξί.
Σήμερα πραγματοποίησαν εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από τα κεντρικά γραφεία του Τμήματος Οδικών Μεταφορών και επέδωσαν επιστολή διαμαρτυρίας στον Διευθυντή, Σωτήρη Κολέττα.

Τον δρόμο έξω από τα κεντρικά γραφεία του Τμήματος Οδικών Μεταφορών στη Λευκωσία, έκλεισαν σήμερα για περίπου μία ώρα τα μέλη του Συνδέσμου Ιδιοκτητών και Οδηγών Αστικών Ταξί Λευκωσίας. 
Η ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας ήταν, σύμφωνα με τον Σύνδεσμο, μια προειδοποίηση προς τους αρμόδιους φορείς για πιο μαζικές κινητοποιήσεις εαν δεν ικανοποιηθούν άμεσα τα αιτήματά τους. 

Οριστικές αποφάσεις θα λάβουν μετά από τη συνάντηση που θα έχουν την Πέμπτη με τον Υπ. Μεταφορών, Μάριο Δημητριάδη αλλά και την ερχόμενη εβδομάδα με τον Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου, Θεοδόση Τσιόλα. 

Αντιπροσωπεία του Συνδέσμου επέδωσε επίσης επιστολή διαμαρτυρίας στο Διευθυντή του Τμήματος Οδικών Μεταφορών, Σωτήρη Κολέττα, ο οποίος δεν θέλησε να προβεί σε δηλώσεις. Τον κατηγορούν για αναληθείς και προκλητικές δηλώσεις και τον καλούν να απαντήσει, ώστε να δρομολογηθεί λύση στα αιτήματά τους. 


ΠΗΓΗ: http://www.ant1iwo.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...