Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΔΙΟ-ΤΑΞΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, "Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ"..!

Με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Τρικάλων έλαβε τέλος πολυετής δικαστική διαμάχη, η οποία είχε ανακύψει μεταξύ
μερίδας ιδιοκτητών οχημάτων ΤΑΞΙ και του Σωματείου «Ράδιο ταξί – ο Άγιος Χριστοφόρος» στην πόλη των Τρικάλων.
Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr η διαμάχη, η οποία είχε ανακύψει αφορούσε στο ζήτημα αν οι ιδιοκτήτες οχημάτων ΤΑΞΙ τα οποία όμως δεν ανήκουνν στο ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ Τρικάλων, είχαν το δικαίωμα να κάνουν χρήση του ονόματος «ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ», να φέρουν την σχετική σήμανση στις πόρτες και στην οροφή των οχημάτων τους, να διαφημίζονται ως νέο φθηνότερο ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ της πόλης, να σταθμεύουν στις ίδιες πιάτσες οι οποίες έχουν οριστεί για τα οχήματα του ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ, καθώς και να χρησιμοποιούν ασυρμάτους τύπου VHFγια την ανάθεση διαδρομών πελατών, απευθείας μεταξύ των οδηγών χωρίς την διαμεσολάβηση τηλεφωνήτριας.
Το αρμόδιο Δικαστήριο δικαιώνοντας πλήρως τους ισχυρισμούς του ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ Τρικάλων, αποφάσισε ότι οι ιδιοκτήτες οχημάτων ΤΑΞΙ τα οποία δεν ανήκουν στο ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ Τρικάλων, είναι υποχρεωμένοι να αφαιρέσουν τις ενδείξεις και τη σήμανση «ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ» από τις πόρτες, την οροφή και κάθε άλλο σημείο των οχημάτων τους, να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τους ασυρμάτους για ανάθεση διαδρομών πελατών σε οδηγούς χωρίς την διαμεσολάβηση τηλεφωνικού κέντρου, να παύσουν να σταθμεύον στις πιάτσες που προορίζονται αποκλειστικά για τα οχήματα του ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ και να παύσουν να διαφημίζονται και να λειτουργούν ως δεύτερο ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ στην πόλη των Τρικάλων.
Υπενθυμίζεται ακόμη και είχε προηγηθεί απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Τρικάλων, η οποία εξεδόθη κατά τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, η οποία είχε και πάλι δικαιώσει το Ραδιοταξί Τρικάλων. Συνήγορος του Σωματείου Ραδιοταξί – ο Άγιος Χριστοφόρος είναι ο κ. Δημήτρης Σαμαρτζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...