Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Συνεργασία Amadeus και Taxi Tender..!

Το Taxi Tender το οποίο βοηθάει τον επισκέπτη να βρει ταξί από το αεροδρόμιο, θα είναι άμεσα διαθέσιμο μέσα από τις
υπηρεσίες της Amadeus.
Η ολλανδική εταιρεία, Taxi Tenderπρόκειται να δώσει πρόσβαση στις υπηρεσίες της, σε όλους τους επιβάτες παγκοσμίως, με σκοπό να βρίσκουν ευκολότερα ταξί, μέσα από τη βοήθεια που θα τους παρέχει η Amadeus. Αυτή η συνεργασία θα βοηθήσει τους ταξιδιώτες να κλείσουν ένα ταξί από το αεροδρόμιο κατά τη διάρκεια που κλείνουν εισιτήρια για ταξίδια μέσω ταξιδιωτικών πρακτορείων, sites αεροπορικών εταιρειών ή sites αεροδρομίων.
Το Taxi Tender (γνωστό και ως Cheap Taxis / Your Airport Transfer (YAT)) είναι η μοναδική εταιρεία στην Ολλανδία που προσφέρει στον τουρίστα τη δυνατότητα να βρει ταξί σε οποιαδήποτε χώρα και αν βρίσκεται. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε πάρα πολλά μέρη ανά τον κόσμο, όπως στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Αφρική και την Ασία. Το σύστημα του Taxi Tender έχει τη δυνατότητα να συγκρίνει τις τιμές, να υπολογίζει την τιμή της διαδρομής από και προς το αεροδρόμιο κατά τη διάρκεια που ο πελάτης κλείνει κάποιο ταξίδι. Το ταξί που θα έρθει τότε θα είναι τοπικό ή από κάποια εταιρεία συγκοινωνίας κι έτσι ο επιβάτης μπορεί να ξέρει την τιμή της διαδρομής πριν καν βγει από το σπίτι του. 
Η Amadeus είναι στον τουριστικό χώρο περίπου 30 χρόνια και παρέχει λύσεις για τους ταξιδιώτες, σε παγκόσμιο επίπεδο, βοηθώντας τους να βρουν αεροπορικές εταιρείες, ξενοδοχεία, δρομολόγια τρένων, εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων. Βοηθάει τους πελάτες της να οργανώσουν μία ολοκληρωμένη ταξιδιωτική εμπειρία πριν το ταξίδι τους και έψαχνε συνεταίρους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή, γι’ αυτό το λόγο επέλεξε το Taxi Tender, το οποίο είναι παγκοσμίου βεληνεκούς και προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες. 
Ο Peter Altmann, υπεύθυνος της Amadeus για τα αυτοκίνητα και την μεταφορά δήλωσε: «Μετά από μία λεπτομερή έρευνα επιλέξαμε να συνεργαστούμε με το Taxi Tender. Τώρα μπορούμε  να προσφέρουμε πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο παγκοσμίως».
Ο Ojo Meijers, CEO του Taxi Tender είπε: «Είμαι πολύ περήφανος που η Amadeus διάλεξε το Taxi Tender. Μέσα από αυτή τη συνεργασία μπορούμε να ολοκληρώσουμε τις υπηρεσίες μας προσθέτοντας και άλλους συνεργάτες από τον ταξιδιωτικό χώρο και βοηθώντας περισσότερους ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο, να έχουν μία ολοκληρωμένη ταξιδιωτική εμπειρία χρησιμοποιώντας το σύστημά μας». 
Το Taxi Tender προσφέρει μία διεθνή πλατφόρμα κρατήσεων που παρέχει πρόσβαση στο μεγαλύτερο δίκτυο ταξί όλου του κόσμου. Η εταιρεία που έχει έδρα της το Μάαστριχτ προσφέρει δρομολόγια με ταξί από και προς αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς και άλλους προορισμούς σε προσιτές τιμές και σε πάνω από 5.000 πόλεις στον κόσμο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...