Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Οδηγός της εταιρείας Uber δολοφονούσε... στη διάρκεια της βάρδιας..!

Δεκαέξι κατηγορίες, μεταξύ των οποίων και έξι που αφορούν φόνους εκ προμελέτης ή εκ προθέσεως, απαγγέλθηκαν σε έναν οδηγό
ταξί από το Μίσιγκαν ο οποίος έσπειρε τον θάνατο σε μια ήσυχη περιοχή της Πολιτείας αυτής, σκοτώνοντας έξι ανθρώπους και τραυματίζοντας πολλούς άλλους.

Ο Τζέισον Ντάλτον, 45 ετών, αντιμετωπίζει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης αν κριθεί ένοχος για τις ανθρωποκτονίες, διευκρίνισε ο εισαγγελέας της κομητείας Καλαμαζού, Τζεφ Γκέτινγκ.

Ο οδηγός της εταιρείας Uber δεν προσήχθη στο δικαστήριο αλλά ενημερώθηκε μέσω βιντεοδιάσκεψης, από τη φυλακή όπου κρατείται, για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν. Ο δικαστής όρισε επίσης ότι δεν δικαιούται αποφυλάκιση με καταβολή εγγύησης. Όταν ρωτήθηκε αν θέλει να στείλει κάποιο μήνυμα στην κοινότητα του Καλαμαζού, ο Ντάλτον είπε ότι προτιμά "να σιωπήσει".

Το κίνητρο του δράστη παραμένει μυστήριο για τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση. 

Σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, επί πέντε ώρες ο Ντάλτον πυροβολούσε ανθρώπους, αρχικά σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων και στη συνέχεια σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και σε ένα εστιατόριο του Καλαμαζού, μιας πόλης που απέχει 240 χιλιόμετρα δυτικά του Ντιτρόιτ.

Η αστυνομία ερευνά ορισμένες πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες τη νύχτα της σφαγής ο Ντάλτον ενδέχεται ταυτόχρονα να εξυπηρετούσε πελάτες με το ταξί του. "Η κοινότητα του Καλαμαζού έχει συγκλονιστεί από αυτές τις παράλογες βίαιες πράξεις που στοίχισαν τη ζωή σε τόσους αθώους ανθρώπους", είπε ο Γκέτινγκ. 


ΠΗΓΗ: http://www.nooz.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...