Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Χολιγουντιανή καταδίωξη στην Φθιώτιδα! Ανήλικοι δραπέτες έκλεψαν ταξί και σκόρπισαν τον πανικό…!

Συνεχίζονται οι έρευνες στην… ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Φθιώτιδας για τον εντοπισμό των δυο ανηλίκων δραπετών,
που το έσκασαν τη νύχτα από ίδρυμα του Βόλου και αναστάτωσαν και ακολούθησε ένας χαμός.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι δυο ανήλικοι δραπέτευσαν από το ίδρυμα κράτησης ανηλίκων του Βόλου μαζί με άλλους 4 κρατούμενους. Οι δυο από αυτούς προσπάθησαν να κλέψουν ένα μηχανάκι στην πόλη του Βόλου. Έγιναν όμως αντιληπτοί και εγκατέλειψαν την προσπάθεια.
Στη συνέχεια σταμάτησαν ένα ταξί το οποίο οδηγούσε γυναίκα. Την κατέβασαν με τη βια, τη χτύπησαν και της πήραν το ταξί, ένα Skoda Octavia.
Η αστυνομία που ενημερώθηκε άμεσα από τη σοκαρισμένη γυναίκα, κατάφερε να τους εντοπίσει την ώρα που έβγαιναν από το Βόλο. Οι ανήλικοι δραπέτες αρνήθηκαν να σταματήσουν σε σήμα που τους έγινε και έτσι ξεκίνησε καταδίωξη.
Οι δυο ανήλικοι κατάφεραν να φτάσουν μεχρι τη Στυλίδα, όπου έπεσαν σε μπλόκο της αστυνομίας. Για να το αποφύγουν μπήκαν μέσα στην πόλη της Στυλίδας, οδηγώντας πολύ επικίνδυνα και με μεγάλη ταχύτητα.
Στις 5:30΄ τα ξημερώματα οι κάτοικοι της Στυλίδας πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους ακούγοντας τις σειρήνες των περιπολικών. Τελικά το ταξί χτύπησε με ταχύτητα πάνω στο πεζοδρόμιο και στη συνέχεια σε μια κολόνα.
Οι δυο δραπέτες παρόλα αυτά κατάφεραν να διαφύγουν τρέχοντας και να εξαφανιστούν μέσα στο σκοτάδι.
Στην αστυνομική Δ/νση Φθιώτιδας σήμανε συναγερμός και στην Στυλίδα κατέβηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ακόμα και η Α΄ ΟΠΚΕ Φθιώτιδας, όπου άρχισαν να χτενίζουν την ευρύτερη περιοχή, χωρίς όμως να καταφέρουν να εντοπίσουν τους ανήλικους δραπέτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...