Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Φώτο - Βίντεο: Ξεσήκωσε το κέντρο της Καρδίτσας πορεία φορτηγών και Ταξί..!

Τον δικό τους τόνο έδωσαν οι ιδιοκτήτες φορτηγών Δ.Χ. και Ταξί στην κινητοποίηση της Πέμπτης οργανώνοντας πορεία στο
κέντρο της Καρδίτσας.
Λίγο μετά το τέλος των απεργιακών συγκεντρώσεων και ενώ οι πορείες βρίσκονταν σε εξέλιξη τα οχήματα μπήκαν στην πόλη από τη Λεωφόρο Δημοκρατίας και κατόπιν μέσω της Αζά και της συνέχειας της που είναι η Ηρώων Πολυτεχνείου έφθασαν στη Θεσσαλιώτιδος, και έστριψαν στην Κουμουνδούρου για να σταθμεύσουν μπροστά στο κτίριο της αντιπεριφέρειας Καρδίτσας.
Δείτε βίντεο από την πορεία των φορτηγών και ταξί στο κέντρο της πόλης καθώς και δηλώσεις των κ.κ. Ντότσια και Νταντάμη στην κάμερα τουKarditsaLive.Net
Εκεί τους περίμεναν στην είσοδο ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ. Ψαχούλας. Ο πρώτος είχε μια σύντομη συζήτηση με τον πρόεδρο του συλλόγου φορτηγών Δημοσίας Χρήσεως κ. Νίκο Ντότσια και των εκπρόσωπο των επαγγελματιών Ταξί κ. Βασίλη Νταντάμη.
Οι τελευταίοι του επέδωσαν ψηφίσματα ενώ σε δηλώσεις τους στην κάμερα του KarditsaLive.Net επεσήμαναν ο μεν κ. Ντότσιας ότι έχουν φθάσει να δουλεύουν μόνο για το κράτος, ο δε κ. Νταντάμης ότι ο μόνος τρόπος αντίδρασης για τους αυτοκινητιστές είναι ο αγώνας. Και κατέληξε δηλώνοντας συμπαράσταση στον αγώνα των αγροτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...