Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Έσπασαν σταθμευμένο ταξί στην Ξάνθη - Άρπαξαν ένα ράδιο cd και εξαφανίστηκαν..!

Έντονη ανησυχία επικρατεί στους οδηγούς ταξί της Ξάνθης μετά το τελευταίο κρούσμα διάρρηξης σε σταθμευμένο ταξί το βράδυ της Δευτέρας. 

Άγνωστος ή άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες διέρρηξαν Ε.Δ.Χ. αυτοκίνητο (ΤΑΞΙ) που βρισκόταν σταθμευμένο επί της οδού Πιαλόγλου στην Ξάνθη. Σπάζοντας το μπροστινό τζάμι της πόρτας από τη μεριά του οδηγού και αφού εισήλθαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου αφαίρεσαν το ράδιο cd. Ο δράστης ή οι δράστες του περιστατικού αναζητούνται από την αστυνομία.

Δεκάδες ανάλογα περιστατικά έχουν συμβεί στην πόλη της Ξάνθης κατά καιρούς κάτι που προκαλεί έντονη ανησυχία τα τελευταία χρόνια στους ιδιοκτήτες ταξί της περιοχής. 

"Οι δράστες χτυπούν τα Ε.Δ.Χ. αυτοκίνητα (ΤΑΞΙ) σε ανύποπτο χρόνο, έξω από σπίτια, σε πιλοτές πολυκατοικιών... και παρόλο που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν βρίσκουν ούτε χρήματα ούτε αντικείμενα αξίας, το κακό στην όλη υπόθεση είναι ότι πέρα από τις φθορές που προκαλούν στα αυτοκίνητα κλέβουν και έγγραφα άχρηστα προς αυτούς όπως το δίπλωμα, την ασφάλεια του αυτοκινήτου και άλλα... που είναι σημαντικά για τον οδηγό και για την κυκλοφορία του αυτοκινήτου και για την επανέκδοση τους, απαιτείται χρηματικό κόστος και ταλαιπωρία. Σε όλα αυτά προστίθεται η ζημιά από το σπάσιμο του παραθύρου που κοστίζει, συν των όποιων άλλων υλικών ζημιών εντός ή εκτός του οχήματος και η ακινητοποίηση του ΤΑΞΙ στο συνεργείο για την επιδιόρθωση του" αναφέρει για το συμβάν το σωματείο ταξί της περιοχής, τονίζοντας πως "σαφώς δικαιολογημένα, το χθεσινοβραδινό περιστατικό έχει ανησυχήσει τους οδηγούς ταξί της πόλης.Παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι ποτέ να μην αφήνουν χρήματα, έγγραφα και αντικείμενα αξίας μέσα στα αυτοκίνητα τους".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...