Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Κομοτηνή: Ο μεγαλύτερος στόλος ΤΑΧΙ βαριανασαίνει..!

90 οδηγοί, μέλη του Συνεταιρισμού Ραδιο ΤΑΧΙ Κομοτηνής, μετρούν χιλιόμετρα, διανύουν τεράστιες χιλιομετρικές αποστάσεις και βλέπουν την κρίση να
αγγίζει ακόμη και το δικό τους χώρο. Σύμφωνα με τον Τσιόδρα Αριστείδη, πρόεδρο του Συνεταιρισμού, η κίνηση είναι μειωμένη κατά 50% σε σχέση με τα χρόνια πριν την κρίση. Ωστόσο, στο χώρο του, όπως λέει, κάθε μέρα σχεδόν έρχονται και νέοι άνθρωποι που θέλουν να εργαστούν ως απλοί οδηγοί. «Δεν μπορούν να βρουν αλλού δουλειά και ξέρουν ότι κρατώντας το τιμόνι ένα μεροκάματο θα το βγάλουν» δηλώνει ο πρόεδρος του μεγαλύτερου στόλου ΤΑΧΙ της Κομοτηνής.
Όσον αφορά στα προβλήματα της καθημερινότητας στην πρωτεύουσα της Θράκης, αυτά σχετίζονται με το κυκλοφοριακό της πόλης. Μεγάλη κίνηση από τις 11 έως τις 3 το απόγευμα. Δρόμοι γεμάτοι λακκούβες και χωρίς διαγραμμίσεις, μεγάλα φορτηγά στο κέντρο της πόλης είναι λίγα από όλα εκείνα που ταλαιπωρούν τους οδηγούς ΤΑΧΙ. «θα μπορούσε μετά το μεσημέρι τα μεγάλα οχήματα να βγαίνουν, ακολουθώντας την Ζυμβρακάκη, εκτός πόλης.» προτείνει ο κ. Τσιόδρας σημειώνοντας ότι και τα μεγάλα αστικά που εξυπηρετούν την κίνηση των χωριών θα μπορούσαν να σταθμεύουν εκτός πόλης δίνοντας «ανάσες» στο κέντρο.
Μετρούν χιλιόμετρα, μεταφέρουν με το αυτοκίνητό τους δεκάδες πολίτες καθημερινά, κρατούν το τιμόνι και προσπαθούν να αντέξουν στις δυσκολίες μια εποχής που απαιτεί πολλές ώρες δουλειές και ευελιξία.
Φώτο: Αριστείδης Τσιόδρας, Συνεταιρισμού Ραδιο ΤΑΧΙ Κομοτηνής Φωτογράφος:Μαρία Νικολάου

ΠΗΓΗ: http://www.ert.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...