Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

ΦΩΤΟ: Θεσσαλονικείς τυλίγουν αμάξια παρκαρισμένα σε διαβάσεις και ράμπες..!

Πόσες φορές έχεις βγει από τα ρούχα σου γιατί δεν μπορείς να περπατήσεις στο πεζοδρόμιο, να διασχίσεις διάβαση ή ακόμα να κατέβεις με το αναπηρικό σου καρότσι
μια ράμπα επειδή κάποιος απολίτιστος... Ελληνάρας παράτησε το αμάξι του εκεί που τον βόλευε;
Πόσες φορές θα ήθελες να φωνάξεις την αστυνομία, έναν γερανό ή οποιονδήποτε άλλο φορέα για να συναιτίσει και να τιμωρήσει τον ασυνείδητο συμπολίτη σου; Πόσες δράσεις έχεις δει στο εξωτερικό κατά όσων αφήνουν τα οχήματά τους και τα βρίσκουν «καλοκαιρινά» ή δεν τα βρίσκουν καθόλου;
Ε, λοιπόν ήρθε και στην Ελλάδα ένα κίνημα που ασχολείται με όλους αυτούς τους ανεκδιήγητους. Ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη κι ελπίζουμε να συνεχιστεί σε όλη την επικράτεια μέχρι να εκλείψουν οι ασυνείδητοι.
«Καλή... δυσκολία στο ξε-αμπαλάρισμα». Αυτό το μήνυμα είδαν κάποιοι που είχαν παρκάρει παράνομα το αυτοκίνητό τους στη Θεσσαλονίκη κι όσοι κατάφεραν να το αναγνωρίσουν από το χριστουγεννιάτικο αμπαλάρισμα έκαναν ώρα να το καθαρίσουν και ένιωσαν και την χλεύη των βλεμμάτων που έπεσαν πάνω τους.
Με «όπλα» τους γιρλάντες, μπαλόνια, φωτάκια και άλλα χριστουγεννιάτικα στολίδια, οι Streetpanthers έδωσαν ραντεβού χθες το βράδυ στο κέντρο της πόλης και άρχισαν να τυλίγουν ως... δώρα για τους ασυνείδητους οδηγούς όσα οχήματα ήταν παρκαρισμένα παράνομα.
Ξεκίνησαν με το «πακετάρισμα» τεσσάρων οχημάτων, ενώ όπως είπε το μέλος των Streetpanthers, Αντώνης Καράγιωργας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ «θα συνεχίσουμε μέχρι να μας τελειώσει η μεμβράνη 150 μέτρων που διαθέτουμε».

2 σχόλια:

Γράψε την άποψή σου...