Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Πάτρα: Τέλος ο εφιάλτης της κατάσχεσης για 1800 εμπόρους και 200 ιδιοκτήτες ταξί..!

Η θηλιά του ΟΑΕΕ και της απειλής των κατασχέσεων – πλειστηριασμών λόγω οφειλών προς τον ΟΑΕΕ για περισσότερους από 2000 ελευθέρους επαγγελματίες από
την Πάτρα παύει να τους πνίγει, οριστικά εντός των επομένων  ημερών.
Αυτό προκύπτει από την δέσμευση του αρμόδιου υπουργού Δ. Στρατούλη σε αντιπροσωπεία εμπόρων και από την Πάτρα οι οποίοι συναντήθηκαν μαζί του .

Από τη συνάντηση προέκυψε δέσμευση τεσσάρων σημείων η οποία ανακουφίζει το 65% και πλέον εμπόρων , βιοτεχνών , αυτοκινητιστών και αυτοαπασχολούμενων οι οποίοι ζούσαν με τον εφιάλτη της κατάσχεσης και των πλειστηριασμών λόγω οφειλής προς τον ΟΑΕΕ.
Ο κ. Στρατούλης δεσμεύθηκε πως με εγκύκλιο που θα υπογράψει επεκτείνεται το δικαίωμα πρόσβασης στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όσους αδυνατούν να καταβάλλουν τα ασφάλιστρα τους για δυο ακόμα χρόνια ενώ στο μέτρο θα ενταχθούν επί πλέον τουλάχιστον 2000 ελεύθεροι επαγγελματίες από την περιοχή.

Στο ίδιο τετ-α-τετ υπήρξε  δέσμευση του υπουργού πως θα αυξηθούν οι κλίμακες  για την ασφάλιση και το ποσό που καλείται να καταβάλει ο κάθε ένας από τους ελεύθερους επαγγελματίες , από 2 που είναι σήμερα σε 4, σε μια προσπάθεια να διευρυνθεί η βάση και να μειωθούν τα ποσά που θα έχει το δικαίωμα να επιλέξει ο κάθε ένας από τους ασφαλισμένους στον ΟΑΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...