Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Πρόταση συνεργασίας της Neten Communications με το Σ.Α.Τ.Α...!

Neten Communications

Κύριε Πρόεδρε, αξιότιμα μέλη του Δ.Σ. Του Σ.Α.Τ.Α.,

Με αφορμή συζητήσεις, που είχαμε με μέλη

Δ.Σ. ραδιοταξί που συνεργαζόμαστε, καθώς και από δημοσιεύσεις άρθρων μελών του Δ.Σ. σας, αλλά και της Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α., που αναφέρονται στην οργάνωση του κλάδου και των ραδιοταξί, διαπιστώσαμε την πιθανή πρόθεση σας, ιδιαίτερα και από τη θέση που κατέχεται ως Πρόεδρος του μεγαλύτερου Σωματείου στην Ελλάδα αλλά και της ομοσπονδίας, να εκσυγχρονίσετε τη λειτουργία των ταξί – ραδιοταξί με κάποια εφαρμογή διαχείρισης στόλου δια μέσου tablet ή και κινητών τηλεφώνων.

Η εταιρία μας εδώ και πολλά χρόνια συνεργάζεται με πολλά ραδιοταξί και έχει την απαραίτητη τεχνική εμπειρία που απαιτείται και μπορεί να ανταποκριθεί στις οποιεσδήποτε ιδιαιτερότητες της δουλειά σας κατά τόπους.

Την εφαρμογή διαχείρισης στόλου της Neten Communications, Taxifleet, χρησιμοποιούν οι: ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ,ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΞΑΝΘΗΣΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.

Αντιλαμβανόμενοι την οικονομική κατάσταση που βιώνουν οι επαγγελματίες οδηγοί – εκμεταλλευτές ταξί, στην δύσκολη εποχή κρίσης που διανύουμε και κυρίως σεβόμενοι ως εταιρία την μακροχρόνια συνεργασία με τον κλάδο σας, σας προσφέρουμε δωρεάν την εφαρμογή διαχείρισης στόλου Taxifleet, που ήδη χρησιμοποιείται από τα παραπάνω ραδιοταξί με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Τα Δ.Σ. των παραπάνω ραδιοταξί έχουν ενημερωθεί και προσυπογράφουν την πρωτοβουλία μας, σκεπτόμενοι το θετικό αντίκτυπο της πράξης μας σε όλους τους συνάδελφους, ανά την επικράτεια και τα στελέχη τους είναι διαθέσιμα για κάθε ενημέρωση και πληροφορία σε σχέση με το πως λειτουργεί η εφαρμογή στον τόπο τους, πέραν φυσικά της ενημέρωσης που μπορείτε να έχετε από εμάς σε τεχνικό επίπεδο.

Επικοινωνία:
E-mail: admin@neten.gr
Τηλ: 2310911350

Με τιμή
Για την Neten Communications

Δημήτρης Μαντέλος                    Βασίλης Διαμαντής

ΠΗΓΗ: http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...