Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

ΒΟΛΟΣ:Τα οχήματα ΤΑΞΙ ήταν μειωμένα λόγω εγκλωβισμού..!

Εξυπηρετήσαμε τα έκτακτα περιστατικά με το όποιο κόστος, λέει ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού ΕUROΤΑΞΙ, απαντώντας στα όσα λέει εναντίον τους με αφορμή την
κατάσταση στην πόλη μετά τη χιονόπτωση.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού
Φιλίππου Δημήτριος, «προς ενημέρωση του επιβατικού κοινού του Δήμου μας και λογω των προβλημάτων που πρόεκυψαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την πόλη μας τις τελευταίες ημέρες, θα θέλαμε να σας κάνουμε γνωστά τα εξής :


Το τηλεφωνικό μας κέντρο παρέμεινε ανοιχτό όλες τις ώρες και όλες τις ημέρες της θεομηνίας, προσπαθώντας να εξυπηρετήσει κατά προτεραιότητα τα έκτακτα περιστατικά με κάθε κόστος. 

Ο χρόνος εξυπηρέτησης κάθε διαδρομής ήταν αυξημένος λογω των συνθηκών και τα διαθέσιμα οχήματα μόνο για την Τετάρτη 31/12/14 ήταν μειωμένα, λογω εγκλωβισμού. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό – μέλη του Συνεταιρισμού και προπάντων το επιβατικό κοινό για την κατανόηση και την συνεργασία τους κάτω από αυτές τις συνθήκες. 

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, τυχόν ανακοινώσεις – σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν προσωπικές απόψεις και όχι επίσημη θέση του Συνεταιρισμού».

ΠΗΓΗ: http://magnesianews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...