Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Ο.Α.Ε.Ε. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ Η ΘΕΩΡΗΣΗ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ - 8/1/2015..!

Αθήνα, 8/1/2015
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΚΟΙΝ. ΑΣΦ/ΣΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ
                        Οργανισμός

                        Ασφάλισης
ΟΑΕΕ             Ελευθέρων
                        Επαγγελματιών

ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
Ταχ. Δ/νση   : Ακαδημίας 22
Τηλέφωνο    : 210 3729752      
fax                  : 210 3622260

ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ
ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ Η ΘΕΩΡΗΣΗ  ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ
Ο Ο.Α.Ε.Ε  ενημερώνει και πάλι τους ασφαλισμένους του, ότι δεν απαιτείται η προσέλευση των άμεσα ασφαλισμένων στις υπηρεσίες του Οργανισμού για ανανέωση της ασφαλιστικής ικανότητας,  η οποία γίνεται πλέον με ηλεκτρονικό τρόπο, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις.

Μέχρι πέρυσι, στο τέλος κάθε χρόνου αποστέλλονταν αυτοκόλλητες ετικέτες στους άμεσα ασφαλισμένους, που είχαν ταμειακή  ενημερότητα, καθώς και στα προστατευόμενα μέλη αυτών για την ηλικία μέχρι 18 ετών, για την  απόδειξη της  ασφαλιστικής τους ικανότητας, μέχρι το τέλος του επόμενου έτους.

Από το τρέχον  έτος, δεν θα αποστέλλονται αυτοκόλλητες ετικέτες στις παραπάνω περιπτώσεις, γιατί η ανανέωση έγινε ηλεκτρονικά, ούτε απαιτείται θεώρηση των βιβλιαρίων αυτών, σύμφωνα με την Υπ. Αποφ Οικ.11810/179/Φ80353/02.06.2014, με την οποία καταργήθηκε η  κατ΄ έτος  θεώρηση βιβλιαρίων ασθενείας.

Προσέλευση απαιτείται μόνο στις περιπτώσεις που οι άμεσα  ασφαλισμένοι, έχουν ενήλικα  προστατευόμενα μέλη, οπότε και πρέπει να προσέλθουν οι ίδιοι στο Περιφερειακό Τμήμα που ανήκουν βάσει της επαγγελματικής έδρας, προκειμένου να διαπιστωθεί ότι έχουν τις προϋποθέσεις και να καταθέσουν τα ανάλογα δικαιολογητικά για τα προστατευόμενα μέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...