Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Θ.Λυμπερόπουλος: Μύδροι του προέδρου των ταξιτζήδων κατά Α.Σαμαρά..!

Με αφορμή τις επικείμενες εκλογές ο πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί αποτυπώνει τις αγωνίες του σε άρθρο του και ασκεί σφοδρότατη κριτική σε προσωπικό επίπεδο στον Αντώνη Σαμαρά και στους κορυφαίους της ΝΔ. Στο άρθρο του ο Θύμιος Λυμπερόπουλος αποδομεί πλήρως τον πρωθυπουργό και τις επιλογές της μνημονιακής συγκυβέρνησης δείχνοντας ποιές είναι οι προθέσεις και οι σκέψεις των «γνήσιων» αγωνιστών της παράταξης της ΝΔ. 
 
Ο Θύμιος Λυμπερόπουλος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Επί σειρά ετών πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί και από τα πιο αγωνιστικά στελέχη της ΝΔ της οποίας υπήρξε ενεργό μέλος για πάρα πολλά χρόνια.
 
Με αφορμή τις επικείμενες εκλογές ο κ. Λυμπερόπουλος αποτυπώνει τις αγωνίες του σε άρθρο του που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί και ασκεί σκληρή κριτική σε προσωπικό επίπεδο στον Αντώνη Σαμαρά και στους κορυφαίους της ΝΔ.
 
Μάλιστα ο κ. Λυμπερόπουλος δεν διστάζει να κατηγορήσει τον Σαμαρά για αδιαφορία στις συκοφαντικές επιθέσεις που ασκούν συνεργάτες του ΓΑΠ κατά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.
 
«Πως το ανέχεται αυτό ο Σαμαράς, όταν ο Κώστας Καραμανλής ήταν εκείνος που τον έφερε πάλι στη Νέα Δημοκρατία;» γράφει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί.
 
Παράλληλα αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν ο κ. Σαμαράς να διεκδικεί ρόλο προστάτη της νομιμότητας όταν με τις συμπεριφορές του «κατεδαφίζει το ίδιο το Σύνταγμα».
 
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Θύμιου Λυμπερόπουλου, προέδρου της Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α.
 
«Αναζητώ τη Νέα Δημοκρατία που υπηρέτησα και δεν τη βρίσκω. Προσπαθώ να την στηρίξω και την φοβάμαι.
 
Γιατί έχει αποκηρύξει τα δημοκρατικά ιδεώδη του κοινωνικού κράτους, που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ιδεολογίας της Νέας Δημοκρατίας του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Δηλαδή το ριζοσπαστικό φιλελευθερισμό με κοινωνικό πρόσωπο. Και εξηγούμαι, σαν άνθρωπος της καθημερινής βιοπάλης που αγωνίζεται απέναντι σε εκείνους που πλουτίζουν πνίγοντας τις ελπίδες της τάξης του μεσαίου χώρου.
 
1. Ακούω τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, που τον στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις για να κάνει τις ρήξεις που υποσχέθηκε, να στρέφεται ευθέως και αδιακρίτως εναντίον του συνδικαλιστικού κινήματος. Ταυτίζοντας, χωρίς διάκριση και με θλιβερή αυθαιρεσία, μεμονωμένους καρεκλοκένταυρους συνδικαλιστές με όλους εκείνους που αγωνίζονται εντίμως για τα συμφέροντα του κλάδου τους. Είναι δημοκρατική αυτή η νοοτροπία; Ναι ή όχι ο κ. Σαμαράς με την συμπεριφορά του αυτή κατεδαφίζει το ίδιο το Σύνταγμα, που κατοχυρώνει το συνδικαλιστικό δικαίωμα; Πως λοιπόν μπορεί να διεκδικεί ρόλο προστάτη της νομιμότητας;
 
2. Παρατηρώ με θλίψη τη σιωπή της σημερινής Νέας Δημοκρατίας απέναντι στις ανίερες και συκοφαντικές επιθέσεις των στελεχών του Γιώργου Παπανδρέου κατά του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Του ηγέτη που υπερασπίστηκε τον τόπο και τον λαό μας δίχως να υπολογίσει πρωθυπουργικές καρέκλες.
 
Και ρωτώ των τέως φίλο μου Αντώνη Σαμαρά: Πως το ανέχεται αυτό, όταν ο Κώστας Καραμανλής ήταν εκείνος που τον έφερε πάλι στη Νέα Δημοκρατία και όταν, το ξέρω καλά, συμφωνούσε με όλες τις εθνικές επιλογές του Κώστα Καραμανλή; Και γιατί πήρε πίσω τη μια και μοναδική Εξεταστική Επιτροπή για το πώς μπήκαμε στο Μνημόνιο;
 
Γιατί αφήνει το ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα να υπερασπίζεται τον Κώστα Καραμανλή; Δεν καταλαβαίνει ότι έτσι κατεδαφίζει την παράταξη που τον ανέθρεψε, τον ανέδειξε και τον συγχώρησε; Δεν καταλαβαίνει ότι έτσι συντηρεί τις φήμες ότι ήταν και είναι ''συνεταιράκι'' του Γιώργου Παπανδρέου; Ας το καταλάβει, πριν είναι αργά, ο τέως φίλος μου Αντώνης Σαμαράς.
 
Το αποτέλεσμα των εκλογών το χρεώνεται ο ίδιος. Δεν μπορεί να το φορτώσει σε κανέναν. Και μαζί χρεώνεται την τύχη του τόπου. Κι αυτό δεν θα του το συγχωρήσει κανείς». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...