Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΦΩΤΟ:H ΔΑΚΜΜΕ ΤΑΞΙ έκοψε χθες την πρωτοχρονιάτικη πίτα...!

Σύμφωνα με άρθρο του parapolitika.gr με τίτλο «Ο Καραμανλής στις καρδιές των ταξιτζήδων (φωτορεπορτάζ)» η ΔΑΚΜΜΕ ΤΑΞΙ έκοψε χθες την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Το
άρθρο συγκεκριμένα αναφέρει:

Ο Καραμανλής στις καρδιές των ταξιτζήδων (φωτορεπορτάζ) - Βροχή οι αναφορές στο πρόσωπο του κατά τη χθεσινοβραδινή εκδήλωση της ΔΑΚΜMΕ

Χιλιάδες αυτοκινητιστές της ΔΑΚΜΕ χειροκροτούσαν ξανά και ξανά χθες το βράδυ τον Θύμιο Λυμπερόπουλο κάθε φορά που αναφερόταν στη συμβολή του Καραμανλή για τον κλάδο των ταξί και στην προσπάθεια του για τη μεταρρυθμιστική πορεία της χώρας. Όχι τυχαία, στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, παραβρέθηκαν τέσσερις Νεοδημοκράτες βουλευτές από την πτέρυγα της λαϊκής δεξιάς, ήτοι Παυλόπουλος, Κακλαμάνης, Ντινόπουλος και Νεράτζης.

Να σημειωθεί πάντως ότι όλοι τους εξέφρασαν την αμέριστη στήριξη τους στον Σαμαρά καθώς προσωπικά ο πρωθυπουργός έπαιξε αποφασιστικό ρόλο στην επίλυση του μείζονος ζητήματος της απελευθέρωσης των ταξί το καλοκαίρι του 2011.

Άλλωστε ήταν ο βασικός λόγος που επέμεινε στην τοποθέτηση Βορίδη στο υπουργείο Μεταφορών, την περίοδο της μεταβατικής κυβέρνησης, ο οποίος έφτιαξε με τη συνδρομή του Θύμιου και ψήφισε το σχετικό νομοσχέδιο τινάζοντας στον αέρα τα σχέδια Ραγκούση.


Φωτογραφίες απο την εκδήλωση:






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...