Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Κάλεσμα συμμετοχής στην απεργία στις 20/2 από τις Επιτροπές Αγώνα Ταξί της ΠΑΣΕΒΕ..!

Κάλεσμα συμμετοχής στην πανεργατική απεργία στις 20 Φλεβάρη και στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 10.30 π.μ. στην Ομόνοια απευθύνουν οι Επιτροπές Αγώνα
Ταξί της ΠΑΣΕΒΕ, ενώ διοργανώνουν προσυγκέντρωση την ίδια μέρα στις 9.30 το πρωί στο ΣΑΤΑ.

Όπως τονίζουν σε ανακοίνωσή τους: «Μονοπώλια - κυβέρνηση - Ευρωπαϊκή Ένωση - ΔΝΤ σχεδιάζουν και υλοποιούν το νέο κύκλο ανάκαμψης της κερδοφορίας του κεφαλαίου πάνω στα αποκαΐδια της δικής μας ζωής.

(...) Μην περιμένεις τίποτα από τους ξεπουλημένους του ΣΑΤΑ και της ΠΟΕΙΑΤΑ. Αντάλλαξαν τους αγώνες του κλάδου με κάρτες εισόδου στα υπουργεία, στου Μαξίμου και στα σαλόνια του ΣΕΤΕ. Απέναντι στην ενιαία επεξεργασμένη στάση και στρατηγική κεφαλαίου, κυβέρνησης, ΕΕ και ΔΝΤ χρειάζεται η δική σου αγωνιστική ενότητα και αλληλεγγύη με όλους όσοι υποφέρουν. Τους μικρούς επαγγελματίες, την εργατική τάξη, τους αγρότες, τη νεολαία, τις γυναίκες.

Η δική σου θέληση και αποφασιστικότητα μπορεί να σταματήσει τον κατήφορο. Να βάλει STOP στους σχεδιασμούς και τις επιδιώξεις των μονοπωλίων. Να φέρει τα πάνω κάτω.

Οι Επιτροπές Αγώνα στα Ταξί της ΠΑΣΕΒΕ στέκονται στην πρώτη γραμμή στους αγώνες που δίνει ο κλάδος.

Κόντρα στο δυσμενή συσχετισμό στο ΣΑΤΑ και την ΠΟΕΙΑΤΑ παλεύουμε οργανωμένα ενάντια στην "απελευθέρωση", ενάντια στο κυνήγι της Τροχαίας για πιάτσες παντού, ενάντια στον αυταρχισμό και στις διώξεις της κυβέρνησης.

ΜΠΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ.

ΠΑΛΕΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΙΑΤΣΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ Ρ/Τ.

ΑΓΩΝΙΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΙ».


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...