Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Του Βασίλη Μαραγκάκη, ταμία του ΣΑΤΑ:Η ΔΑΚΜΜΕ, πάντα στην πρώτη γραμμή..!

Σήμερα , ο κλάδος μας χρειάζεται ακόμη περισσότερο μια σταθερή, δυναμική και έμπειρη διοίκηση. Μια διοίκηση που ξέρει πώς να διαχειριστεί δύσκολες καταστάσεις.


Που έδωσε πολλές φορές εξετάσεις και τις πέρασε με απόλυτη επιτυχία. Μια διοίκηση που δεν θα πετάξει στα σκουπίδια ότι με πολύ κόπο αποκτήσαμε.
Στη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας και κατά συνέπεια οι εργαζόμενοι και οι επαγγελματίες , όλοι αναζητούν  ευκαιρίες και δράσεις που οδηγούν στην ελαχιστοποίηση των ζημιών από την οικονομική κρίση. 

Το επάγγελμα του αυτοκινητιστή ταξί βιώνει και αυτό τα οδυνηρά επακόλουθα λανθασμένων πολιτικών που μας οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση. Οι επιλογές που έχουμε ως κλάδος είναι δύο. Ή αποδεχόμαστε τα κακώς κείμενα και αφήνουμε το καράβι να αρμενίζει στο άγνωστο ή σηκώνουμε τα μανίκια και προσπαθούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση λύνοντας όσο περισσότερα προβλήματα μπορούμε.
Η ΔΑΚΜΜΕ ΤΑΞΙ πάντα διάλεγε τον δεύτερο και δυσκολότερο δρόμο. Αυτόν της δουλειάς, της προσπάθειας, της αδιάκοπης μάχης σε όλα τα επίπεδα. Μπορώ να δεχτώ ότι όλα είναι διαφορετικά, ότι όλα είναι πιο δύσκολα, ότι το μεροκάματο πότε αρκεί και πότε όχι, ότι το ταξί περνάει δύσκολες ώρες. Δεν ανέχομαι όμως την ηττοπάθεια, τον μηδενισμό, την απογοήτευση. Όχι σε αυτή την παράταξη. Γαλουχηθήκαμε για να αντέχουμε στα δύσκολα, για να παλεύουμε ακόμη κι όταν οι συνθήκες δεν μας ευνοούν. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον μεγάλο αγώνα, το καλοκαίρι του 2011 όταν όλα ήταν εναντίον μας. Όταν όλος ο κόσμος πίστευε ότι ο αγώνας μας δεν θα είχε κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. Όμως τα καταφέραμε. Το ταξί συνεχίζει την πορεία του ενώ ο Ραγκούσης χάθηκε από τον πολιτικό χάρτη. Το ταξί κέρδισε την ύπαρξή του με τον αγώνα που δώσαμε όλοι μας.
Σήμερα , ο κλάδος μας χρειάζεται ακόμη περισσότερο μια σταθερή, δυναμική και έμπειρη διοίκηση. Μια διοίκηση που ξέρει πώς να διαχειριστεί δύσκολες καταστάσεις. Που έδωσε πολλές φορές εξετάσεις και τις πέρασε με απόλυτη επιτυχία. Μια διοίκηση που δεν θα πετάξει στα σκουπίδια ότι με πολύ κόπο αποκτήσαμε. Συνάδελφοι, η ΔΑΚΜΜΕ μπορεί να εγγυηθεί ότι θα είναι πάντα μπροστά στα δύσκολα. Θα δηλώνει παρόν όταν οι άλλοι θα αποσύρονται διακριτικά. Θα είναι πάντα η παράταξη που δεν θα απογοητεύσει τους συναδέλφους. Άλλωστε τόσα χρόνια η ΔΑΚΚΜΜΕ μιλάει με τα έργα της.
Συνάδελφε, η  ΔΑΚΜΜΕ ΤΑΞΙ είναι πάντα στην πρώτη γραμμή έτοιμη να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των ιδιοκτητών ταξί. Για μας κάθε ζήτημα του συναδέλφου είναι σημαντικό. Γίνε λοιπόν μέλος της μεγάλης οικογένειας της ΔΑΚΜΜΕ κι έλα να παλέψουμε μαζί γι αυτό που αγαπάμε και υπηρετούμε. Για το ταξί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...