Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Βορίδης εναντίον Χρυσοχοίδη: "Δεν θα αφήσω οι μετανάστες να πάνε στην Αμυγδαλέζα"..!

Έντονα αντίθετος με την λειτουργία του κέντρου κράτησης μεταναστών εμφανίζεται ο υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Μάκης
Βορίδης σε ντιμπέιτ με την υπουργό Ανάπτυξης Άννα Διαμαντοπούλου.

Το ντιμπέιτ θα........ 
μεταδοθεί ολόκληρο από το in.gr την Τετάρτη και σε αυτό, ο Μάκης Βορίδης τονίζει πως ορισμένα από τα κοντέινερς που υπάρχουν στην περιοχή είναι για τους σεισμόπληκτους και άρα στην δική του ευθύνη. Ο υπουργός τονίζει χαρακτηριστικά, «εκεί που πρόκειται να μετακινηθούν οι μετανάστες υπάρχουν σπιτάκια για σεισμόπληκτους που ανήκουν στη δική μου ευθύνη. Δεν πρόκειται να μπει κανένας σε σπιτάκι στα κοντέινερς για τους σεισμόπληκτους».
Στην συνέχεια επισημαίνοντας πως το ζήτημα της μετανάστευσης χρειάζεται σοβαρή και υπεύθυνη προσέγγιση, υποστηρίζει πως οποιαδήποτε απόφαση πρέπει να παρθεί μόνο από την επόμενη κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου.
«Αυτά που σε κυβερνητικό επίπεδο, διάφορες μονομερείς αποφάσεις, δηλαδή θα πάρω 1000 (σσ.: παράνομους μετανάστες) και θα τους πάω κάπου, δεν μπορούν να γίνονται. Αυτά θέλουν έναν συνολικό σχεδιασμό. Η επόμενη κυβέρνηση, όποια είναι, θα κάτσει να δει πόσα χρειάζονται, πού χρειάζονται, πού θα τοποθετηθούν, θα συζητήσει, θα δει τις προδιαγραφές και τα κόστη».
»Μπορεί κάποιος να θεωρήσει ότι αποτελεί δικαίωμα μια απόφαση του αρμόδιου υπουργού. Δεν είναι ούτε καν έτσι διοικητικά» λέει ο υπουργός και ξεκαθαρίζει ότι προεκλογικά δεν πρόκειται να ισχύσει κάτι τέτοιο. «Δεν θα μπούμε σε τέτοιου είδους προεκλογικές λογικές που είναι εντελώς παράλογες παρεμπιπτόντως» υπογραμμίζει.


http://kafeneio-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...