Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

“Να γιατί θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή..!”

«Όλοι απορούν για τα μεγάλα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στιςδημοσκοπήσεις και αντί να ερμηνεύσουν σωστά το φαινόμενο προβαίνουν σε
αφορισμούς και ύβρειςμε αποτέλεσμα να την ενισχύουν περισσότερο. Θα ψηφίσω πρώτη φορά….


Χρυσή Αυγή και θα’ θελα να μοιραστώ τους λόγους μπας και καταλάβουν αυτοί που δεν καταλαβαίνουν το γιατί.
Πρώτα απ’ όλα να πω ότι καμία σχέση δεν είχα μέχρι τώρα με τον χώρο. Αλλά αποφάσισα να στηρίξω αυτή την παράταξη διότι θέτει στην δημόσια συζήτηση τα εξής κατά την γνώμη μου σοβαρότατα ζητήματα που όλα τα άλλα κόμματα δεν έχουν σκοπό να ασχοληθούν σοβαρά και να επιλύσουν.
1) Το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης που απειλεί με διάλυση τον κοινωνικό ιστό της Ελλάδος αλλοιώνοντας την εθνολογική σύσταση του γηγενούς γηρασμένου πληθυσμού.
2) Το ζήτημα της εθνικής ταυτότητας. Ποιοι είμαστε και που πάμε.
3) Το ζήτημα της δημόσιας ασφάλειας. Η εγκληματικότητα έφθασε σε απίστευτο σημείο και ουδείς λαμβάνει σοβαρά μέτρα.
4) Το ζήτημα της τιμωρίας των υπευθύνων της καταστροφής της ζωής μας και του μέλλοντος των παιδιών μας. Δεν δέχομαι την ατιμωρησία του πολιτικού κόσμου και αφού η δικαιοσύνη δεν τους τιμωρεί θα τους τιμωρήσω εγώ με την ψήφο μου.
5) Το ζήτημα της οικονομικής επιβίωσής μας. Οι ξένοι θα αλλάξουν την στάση τους απέναντί μας μόνο αν δουν ότι στην Ελλάδα εξαιτίας της πολιτικής τους γιγαντώνεται η εθνικιστική ακροδεξιά. Θα ταραχτούν διότι οι πολίτες της Ευρώπης μπορεί να πράξουν ανάλογα. Ιδιαίτερα σε χώρες όπως η Ισπανία, η Ιταλία και η Πορτογαλία. Άρα με τον τρόπο αυτό θα εξασφαλίσουμε σίγουρα καλύτερους όρους για την οικονομική ανάκαμψη.
Και τέλος διότι από κανέναν από όλους τους άλλους δεν βλέπω ελπίδα. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μας οδήγησαν στην καταστροφή. Ο Καρατζαφέρης είναι ότι να είναι, κωλοτούμπας και ορισμός του πολιτικάντη. Η αριστερά τόσα χρόνια αντί να προειδοποιήσει τον κόσμο για την επερχόμενη χρεωκοπία, υπερθεμάτιζε σε φαυλότητα τάζοντας 100.000 θέσεις εργασίας στο δημόσιο (Τσίπρας) και 1.400 ευρώ κατώτερο μισθό (Παπαρήγα). Για να μην μιλήσω για την λαθρομεταναστολαγνεία τους. Η Ελλάδα χάνεται κι αυτοί εκεί στον κόσμο τους και στον διεθνισμό τους.




Κατόπιν αυτών, που πιστεύω ότι εκφράζουν και πολλούς άλλους, ελπίζω να διαφώτισα λίγο τους απορούντες.»
αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...