Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ – ΣΟΚ: ΜΑΤατζής χτυπάει αναίτια οπαδούς του Πανθρακικού..!

Κι άλλο κρούσμα αστυνομικής βίας και μάλιστα για ακόμη μία φορά πρωταγωνιστές εμφανίζονται αστυνομικοί των ΥΜΕΤ.
Στο βίντεο – ντοκουμέντο εμφανίζεται
αστυνομικός των ΥΜΕΤ να βρίσκεται εκτός εαυτού και με το γκλομπ ναχτυπάε αλύπητα φιλάθλους του Πανθρακικού, χωρίς να υπάρχει εμφανές πρόβλημα. Σύμφωνα με το planet-greece.blogspot.com, συνάδελφοί του... σπεύδουν να τον τραβήξουν, αναγνωρίζοντας ότι ο εν λόγω… σερίφης είχε υπερβεί κάθε όριο.
H ανακοίνωσή της ομάδας του Πανθρακικού, στην επίσημη ιστοσελίδα, τονίζει:
«Λυπούμαστε ειλικρινά για τον αξιωματικό που, αντί να προσπαθήσει να ηρεμήσει την ομάδα του, αυτός λειτούργησε σαν αφιονισμένος. Ακόμη και την ώρα που ίδιοι οι συνάδελφοί του τον «απομάκρυναν» από το πλήθος, συνέχιζε εκτός εαυτού να βρίζει, πετώντας το κράνος, την ασπίδα και το γκλοπ του και να παρουσιάζει εικόνα ατόμου ψυχικά διαταραγμένου.
Κύριε διοικητά και κύριοι της ανωτέρας διοίκησης, ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΜΑΣ. Προφανώς, τα 650 ευρώ που παίρνουν ως αμοιβή οι εν λόγω δημόσιοι προστάτες αρκούν μόνο για να επιτίθενται άνανδρα και αναίτια στους πολίτες και όχι για να τους προστατεύσουν.
Έσχατη λύση μας, λοιπόν, για να γίνουμε αποδέκτες της προστασίας σας είναι να σας νοικιάσουμε με 30 ευρώ την ώρα, όπως δήλωσε ο αρμόδιος Υπουργός σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...