Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

ΠΑΤΡΑ: Ο πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί διαψεύδει συνάντηση για τα μαθητικά δρομολόγια..!

«Υπάρχει έντονη δυσφορία από συναδέλφους για την δραματική αύξηση των καυσίμων, ωστόσο, ουδέποτε τέθηκε ζήτημα για τα μαθητικά δρομολόγι

α».

Αυτό ξεκαθάρισε ο πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί, Γιώργος Σιδέρης στον απόηχο δηλώσεων που είδαν το φως της δημοσιότητας περί προβλημάτων στη μεταφορά των μαθητών. Όπως διευκρινίζει ο κ. Σιδέρης «ουδέποτε είχαμε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη για να θέσουμε το ζήτημα των μαθητικών δρομολογίων.

Η μεταφορά των μαθητών προκύπτει μέσω διαγωνισμού, ο οποίος διεξάγεται μία φορά το χρόνο, κάθε Αύγουστο. Τον περασμένο Αύγουστο αρκετοί συνάδελφοι ανέλαβαν μεταφορικό έργο με το τιμολόγιο που ήταν σε ισχύ τότε. Αυτό όμως δεν μπορεί να αλλάξει, ούτε και η υποχρέωση των συναδέλφων που έχουν αναλάβει τη μεταφορά των μαθητών. Θα συνεχίσουμε κανονικά τα μαθητικά δρομολόγια».

Μάλιστα, ο κ. Σιδέρης εξέφρασε την έκπληξή του για ανακοίνωση περιφερειακής παράταξης που έκανε λόγο για συνάντηση του Περιφερειάρχη με τους ιδιοκτήτες ταξί αναφορικά με τις επιπτώσεις στον χώρο από τις συνεχείς ανατιμήσεις καθώς και τα προβλήματα στη μεταφορά των μαθητών.


«ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ»


Όσον αφορά στις επιπτώσεις στον κλάδο των ταξί από την εκρηκτική αύξηση του πετρελαίου ο κ. Σιδέρης, τόνισε πως «αρκετοί συνάδελφοι γυρίζουν στο σπίτι χωρίς μεροκάματο. Το καύσιμο για εμάς είναι η πρώτη ύλη. Χωρίς πετρέλαιο δεν μπορούμε να κινήσουμε τα οχήματά μας. Η αύξηση στην τιμή του πετρελαίου έχει συμπαρασύρει και τα παράγωγά του, όπως λιπαντικά, συνεργεία, ανταλλακτικά. Και επειδή προέχει η ασφάλεια και η συντήρηση των οχημάτων υπάρχουν μέρες που τα έσοδα δεν φθάνουν, αφού το 50% του ημερήσιου τζίρου καλύπτει το κόστος των καυσίμων. Δυστυχώς όσοι συνάδελφοι έχουν εναλλακτικό τρόπο για να εξασφαλίσουν τα προς το ζην, έχουν κλειδώσει τα οχήματά τους».


ΠΗΓΗ: https://gnomip.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...