Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ «Ο ΑΓ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ». Ε Π Ε Ι Γ Ο ΥΣ Α. Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω ΣΗ.!

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ
«Ο ΑΓ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ»
Αράτου 21, γ' όροφος, γραφείο 1 ,

ΠΑΤΡΑτηλ. (2610) 223.311, 
ΦΑΞ  (2610) 275.778,   ΚΙΝΗΤΟ 6977-361.362e-mail: somao.taxi.patras@gmail.com

Αρ. Πρωτ.: 46 /2020 Πάτρα, 21/03/2020

ΠΡΟΣ.   Ολους τουςσυναδέλφους

                        Ε Π Ε Ι Γ Ο ΥΣ Α. Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω ΣΗ


Συνάδελφοι,Σας ενημερώνουμε πως αύριο καταφθάνει στην Πάτρα πλοίο από την Ιταλία στοπλαίσιο του επαναπατρισμού των Ελλήνων του εξωτερικού. Σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών κρίνονται ως μεγίστης επικινδυνότητας γιατη διασπορά του ιού και γι’ αυτό, για όλους όσοι επαναπατρίζονται, ισχύει η υποχρέωσητου άμεσου αυτοπεριορισμού (καραντίνα) για 14 ημέρες.

Γίνονται παρατύπως κρούσεις για τη μεταφορά των συγκεκριμένων ανθρώπων μεΔημοσίας Χρήσεως οχήματα και μεταξύ αυτών και τα ταξί. Η Διοίκηση του Σωματείου,λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, είναι κάθετα αρνητική για την εν λόγω μεταφοράκι αποφάσισε ομόφωνα να εισηγηθεί την αποτροπή των συναδέλφων γιατί σε κάθεπερίπτωση θα κινδυνεύσουμε άμεσα εμείς οι ίδιοι και οι οικογένειές μας και όσοι έρθουν σεεπαφή μαζί μας.

Βρισκόμαστε ήδη σε διαβουλεύσεις με το αρμόδιο Υπουργείο, την Περιφέρεια, τοΛιμεναρχείο και τον ΟΛΠΑ προκειμένου να γίνει από την πολιτεία η ασφαλής μεταφοράτων επιβατών με άλλα μέσα του κράτους. Οσοι συνάδελφοι, παρά τις οδηγίες, μεταφέρουν επιβάτες των πλοίων θακαταγραφούν από τις αρμόδιες  υπηρεσίες του  κράτους και θα τους  επιβληθείκαραντίνα   καθώς   θα   παροπλιστούν   και   τα   οχήματα   για   το   διάστημα   πουπροβλέπεται.


Το θέμα είναι άκρως επικίνδυνο και γι’ αυτό πρέπει να εφαρμόζονται οικανόνες από όλους.Σημείωση:  Η  επικινδυνότητα  της  μεταφοράς  αυτών  των επιβατών  είναιμεγάλη και για το λόγο αυτό απαγορεύεται η έξοδος τους από το λιμάνι και ηεπιβίβασή τους θα γίνει εντός του περιφραγμένου χώρου του λιμανιού από τηνπόρτα του καραβιού που θα τους μεταφέρει.


Για το Δ. Σ.

                             -Ο-                                      -Ο-

                    ΠΡΟΕΔΡΟΣ.                ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

            Σκέντζος Παναγιώτης.       Σίδερης Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...